Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου, της σειράς που πρόκειται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, με μία ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα σε σκοτεινές και "βρώμικες" εποχές, και ανυπομονούμε για να την δούμε στον αέρα!

Το πρωί της Πέμπτης 22/9 η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης της πολυαναμενόμενης σειράς, όπου συνάντησε τους ηθοποιούς και μίλησαν ένας ένας για την νέα αυτή αρχή, δίνοντας παράλληλα και στοιχεία για τον ρόλο και την δράση τους από τα πρώτα κιόλας επεισόδια (μάλιστα η Διδασκάλου μελέτησε το ρόλο της δίπλα σε καλόγριες).

Ανατριχιάσαμε με τα πλάνα από το Μαύρο Ρόδο

Από Μυρσίνη Σεβαστού σε Ηγουμένη Φιλαρέτη η Διδασκάλου

Όλο το Διαφάνι σύσσωμο στην νέα σειρά Μαύρο Ρόδο, με τους μισούς ηθοποιούς σε σκοτεινούς ρόλους και τους άλλους μισούς σε εντελώς αντίθετη φορά, πιο συγκεκριμένα σε μοναστήρι. Η Κατερίνα Διδασκάλου λοιπόν μας συστήνεται ως Ηγουμένη Φιλαρέτης (μελέτησε το ρόλο της δίπλα σε καλόγριες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει καλύτερα) και μας μιλά για τη μεταμόρφωση και τα σχόλια του κόσμου για το νέο αυτό τηλεοπτικό της βήμα.

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου για τον ρόλο της

«Στην αρχή μου έλεγαν όλοι ότι η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες ήταν κόντρα ρόλος. Μετά μου έλεγαν ότι είναι ραμμένος ο ρόλος πάνω σου. Τώρα μου λένε για την Ηγουμένη Φιλαρέτη. Είναι τόσο διαφορετικό πράγμα από τη Μυρσίνη. Είναι μία πολύ μεγάλη στροφή ως ρόλος αλλά και μία μεγάλη πρόκληση.

Δεν ήθελα φέτος να κάνω τηλεόραση αλλά επειδή είναι κάτι τόσο διαφορετικό, σε ένα άλλο κλίμα. Όχι μόνο οπτικά, είναι μία θετική ηρωίδα. Δεν είναι η κακιά της υπόθεσης, αλλά μία πεφωτισμένη καλόγρια και όχι στενόμυαλη»

«Μου γράφουν στο Instagram πως με είχαν συνηθίσει ως Μυρσίνη και ξαφνικά τους κακοφάνηκε που με είδαν τόσο καλυμμένη. Αυτό είναι υπέροχο. Πάντα απαντάω στα μηνύματα των θαυμαστών μου. Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχουμε» πρόσθεσε η σπουδαία ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Αυτή θα είναι η σύζυγος του Λεωνίδα Κακούρη στη σειρά - Στιγμιότυπα από την επίσημη φωτογράφιση

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Μία άλλη χωρίς τα ράσα - Το Instagram της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου