Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το μουσικό ριάλιτι «Fame story» στο STAR και ήδη η παραγωγή βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για να είναι όλα άψογα.

Το εν λόγω παιχνίδι, όπως σας έχουμε ξαναπεί στο TiVi Σίριαλ, θα είναι καθημερινό, ενώ στην prime time του Σαββατοκύριακου θα δούμε το live κατά το οποίο οι παίκτες θα κρίνονται και ένας θα αποχωρεί.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, η πρώτη που έχει συμφωνήσει να βρίσκεται εκεί είναι η Εύη Δρούτσα, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και ο Χρήστος Δάντης. Και οι δύο στο παρελθόν είχαν καθίσει στην ίδια καρέκλα για το ίδιο σόου.

Τα ονόματα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή του Fame Story

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Χαμογέλα και πάλι», τo Fame Story θα ξεκινήσει στις αρχές της νέας σεζόν στην prime time, και τα επεισόδια αναμένεται να προβάλλονται 5 – 6 φορές την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν κανονικά επεισόδια και ένα live, ενώ υπάρχουν και σκέψεις μήπως προβάλλεται και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Φαίνεται πως ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι ο παρουσιαστής του μουσικού ριάλιτι, ενώ για την κριτική επιτροπή έχει «κλειδώσει» το όνομα της Δέσποινας Βανδή. Η Άννα Βίσση βρίσκεται επίσης πολύ κοντά σε συμφωνία, Ακόμη, ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Θεοφάνους και του Φοίβου, ενώ ρόλο -κλειδί φαίνεται πως θα έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην σχολή και τα live του μουσικού ριάλιτι.

Τη διεύθυνση της Ακαδημίας θα αναλάβει γυναίκα, με τις πληροφορίες της εκπομπής να αναφέρουν πως πρόκειται για την Βίκυ Λέανδρος, η οποία βρίσκεται ήδη σε επαφές με την εταιρεία παραγωγής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

17 χρόνια μετά το Fame story - Έτσι είναι σήμερα ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού Περικλής Στεργιανούδης

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανανέωσε με το STAR