Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και στη συνέχεια της ιστορίας έρχονται νέα πρόσωπα και να ανοίξουν καινούριες ιστορίες. Ένα από αυτά είναι και η Λένα Παπαληγούρα, η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη για τη νέα αυτή συνεργασία.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την αδελφή του Μιχάλη που είναι γιατρός και τον υποδύεται ο Αλκίνοος Αλμπάνης.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Στις νέες αφίξεις θα δούμε και τον Αλέξανδρο Μούκανο, τον οποίο φέτος παρακολουθήσαμε στον «Σασμό» στον ρόλο του πατέρα του Σταύρου και του Βαγγέλη. Στο «Maestro» θα τον δούμε να υποδύεται τον πατέρα της Γιάννας, της αγαπημένης του Σπύρου. Ομως αυτή δεν θα είναι η μόνη του τηλεοπτική δουλειά αφού θα παίξει και στην «Παραλία» υποδυόμενος έναν παπά.

Το Maestro διαπρέπει στο εξωτερικό

Δύο εβδομάδες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του ξεπέρασε τις 13 εκατ. ώρες μετάδοσης, ενώ παραμένει στο top 10 των μη αγγλόφωνων σειρών «σκαρφαλώνοντας» μάλιστα από τη 10η στην 6η θέση για την εβδομάδα 20-26 Μαρτίου. Το «Maestro» διακρίνεται σε υψηλές θέσεις κυρίως σε χώρες της Ευρώπης, καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση στα top 10 της Ιταλίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Πορτογαλίας, της Τουρκίας, της Μάλτας, του Ισραήλ, της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας. Η πρεμιέρα του «Maestro 2» στο MEGA προγραμματίζεται για το 2024.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν το ήξερε κανείς - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ξάδερφος με παρουσιάστρια της πρώτης γραμμής

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Με αυτή την συμπρωταγωνίστριά του είχε ερωτική σχέση στην πραγματική του ζωή