Έρχεται η ώρα που η Βικτώρια θα πληρώσει για ό,τι έχει κάνει. Η Λιζέτα τηρεί τη συμφωνία της με τον Ντίνο και επιστρέφει στην Ελλάδα για να καταθέσει κατά της Καρτεζίνη. Το Tv24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς Ο παράδεισος των Κυριών.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

O κλοιός γύρω από τη Βικτώρια όλο και στενεύει. Ο Χριστόφορος πλέον δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη και ένα γεγονός που συμβαίνει τον βγάζει έξω από τα ρούχα του. Η Βικτώρια για άλλη μια φορά του βάζει φάρμακο μέσα στο ποτό, αλλά ο Χριστόφορος το αντιλαμβάνεται: «Τι κάνεις εκεί Βικτώρια, πας να με δηλητηριάσεις;», τη ρωτάει. «Τι είναι αυτά που λες, Χριστόφορε; Έχεις παραλογίσει εντελώς; Ένα απλό ηρεμιστικό σου έβαλα στο ποτό σου για να σε βοηθήσω να χαλαρώσεις», ισχυρίζεται δήθεν θιγμένη και ο Χριστόφορος κάνει άλλη μια προσπάθεια να της βάλει ξεκάθαρα όρια: «Βικτώρια, μήπως είναι προτιμότερο να φύγεις από αυτό το σπίτι;», της λέει.

Στο μεταξύ επιστρέφει η Λιζέτα από την Αμερική για να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον Ντίνο, ότι θα πάρει το παιδί με την προϋπόθεση να καταθέσει κατά της Βικτώριας Καρτεζίνη. Μόλις φτάνει η Λιζέτα πηγαίνει και βρίσκει τον Ντίνο: «Ήρθα να καταθέσω ό,τι ξέρω για τη Βικτώρια, όμως σε παρακαλώ δεν θέλω να μπλέξω, πρέπει να γυρίσω πίσω στην Ειρηνούλα. Έτσι είχαμε συμφωνήσει», του επισημαίνει και ο Ντίνος καλεί τον Γιαμαλή. Ο αστυνόμος με τη σειρά του μιλάει στη Λιζέτα: «Θέλω να καταθέσεις τα πάντα για το εμπόριο βρεφών, για τα χρήματα, για όλα όσα είδες και άκουσες στο ίδρυμα για την Καρτεζίνη. Θέλω να τη βάλω μέσα ισόβια», της λέει και συμπληρώνει: «Όσο για σένα, σου το υπόσχομαι, δεν πρόκειται να σε μπλέξω. Θα θεωρηθείς κι εσύ ένα από τα θύματά της», της εξηγεί.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Άγης πιάνει δουλειά και κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Πολυξένη

Παράδεισος των Κυριών: Η Λιζέτα γυρίζει και «καίει» τη Βικτώρια

Ο Άγης μαθαίνει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας και αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό, ενώ την ίδια στιγμή στηρίζει με όλη του τη δύναμη την αδελφή του και της λέει: «Αμαλία, αν θέλεις να ξεχάσεις το παρελθόν και ν’ αρχίσεις μια νέα ζωή, πρέπει να φύγεις από εκεί μέσα». Έτσι η Αμαλία πείθεται να πάρει μια απόσταση. Την ίδια ώρα ο Αγης αποφασίζει να βάλει κι αυτός τη ζωή του σε μια τάξη και μιλάει με τον πατέρα του. Ο Χριστόφορος προτείνει στον Αγη: «Αφού θέλεις να δουλέψεις έλα εδώ. Θα ξεκινήσεις δουλειά στην τράπεζα», του προτείνει και τον βάζει σε σκέψεις, αλλά δεν αργεί να συμφωνήσει. Λίγο αργότερα ο Αγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη, μπροστά σε όλους στην οικογένεια. Φυσικά, η Αμαλία και ο Χριστόφορος χαίρονται, ενώ η Βικτώρια παθαίνει σοκ και καταρρέει.

Ο Πασχάλης έρχεται κοντά με τη Δάφνη

Ο Πασχάλης θέλει να μπει στον κόσμο των πλουσίων και βλέπει τη Δάφνη σαν έναν τρόπο που θα μπορούσε να πετύχει τον στόχο του. Έτσι αρχίζει να την πλησιάζει και να προσπαθεί να αναπτύξει μια φιλική σχέση μαζί της, παρά το πρόβλημα που του δημιούργησε με την Τζένη, η οποία ζηλεύει. Ο Πασχάλης όμως δεν έχει σκοπό να αφήσει την ιδέα του και μάλιστα δέχεται την πρόταση που του κάνει η Δάφνη, να τη συνοδέψει σε μια δεξίωση όπου θα βρίσκεται και ο Αγης με τον Τόλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γωγώ Μπρέμπου για Παράδεισο: «Κάτι καλό θα προκύψει ανάμεσα σε Όλγα και Γιαμαλή»

Παράδεισος των Κυριών: «Ο Πασχάλης συλλαμβάνεται»