Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Mega ξεκινάει πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν, μιας και πέρα από τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει με τις εκπομπές του (δείτε εδώ πώς τα πήγε η ψυχαγωγία την εβδομάδα που πέρασε), επενδύει και στη μυθοπλασία με σειρές που θα ξεχωρίσουν.

Μία από αυτές είναι και το πολυαναμενόμενο «Μαύρο Ρόδο». Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Πέτρου ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Μαύρο Ρόδο spoiler

Πότε κάνει πρεμιέρα το Μαύρο Ρόδο

Η αγωνία του κοινού για τη νέα σειρά είναι μεγάλη ωστόσο θα τελειώσει σύντομα μιας και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά από τη Γη της Ελιάς.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δίνει spoiler για τα πρώτα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9) ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο νεαρός πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο και αποκάλυψε μερικές σπαρταριστές λεπτομέρειες για τα πρώτα επεισόδια.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θα ενσαρκώσει τον νεαρό που θα κλέψει την καρδιά της Αδελφής Ελισάβετ και μαζί της θα ζήσει έναν απαγορευμένο έρωτα (δείτε εδώ το μοναστήρι που φτιάχτηκε αποκλειστικά γαι τη σειρά).

«Χθες στο γύρισμα ο σκηνοθέτης της σειράς μου έδειξε τα πρώτα πέντε λεπτά της σειράς. Θέλω να πω ότι είναι απίστευτο, όχι γιατί παίζω. Είμαι πολύ αυστηρός, είμαι ξινός, δεν μου αρέσει τίποτα και δεν μου αρέσει να με βλέπω. Αυτό που είδα είναι αριστουργηματικό.

Είναι πολύ ωραία γραμμένο το «Μαύρο Ρόδο» και έχει τρομερό σασπένας. Είμαστε στο επεισόδιο 25 και έχει γίνει μακελειό! Είναι πολύ ενδιαφέρον και σε κρατάει. Αυτό που κάνει είναι να θέτει ερωτήματα και να μη δίνει απαντήσεις, να μας προβληματίζει σωστά και όχι διδακτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με βλέμμα που "σκοτώνει" - Ο Ταμπακάκης και η Παπαθεοδώρου στην φωτογράφιση για το "Μαύρο Ρόδο"

Άλλος άνθρωπος η Μυρτώ Αλικάκη - Ως Ηγουμένη και ντυμένη με ράσα για το Μαύρο Ρόδο