Μια νέα σειρά που βασίζεται σε ξένο φορμάτ εξασφάλισε ο ANT1 για το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Πρόκειται για τη δραμεντί «Ένας από εμάς» (ο ξένος τίτλος είναι «El primero de nosotros») και το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Αν και βρισκόταν μόλις ένα βήμα πριν αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι «Οι προδότες», τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως μέχρις στιγμής ακούγεται έντονα, θα έχει τον έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά που εξασφάλισε ο ANT1 για τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου απέκτησε τα δικαιώματα της αργεντίνικης σειράς «El primero de nosotros» που θα προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και θα έχει τον ελληνικό τίτλο «Ενας από εμάς». Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος και θα είναι μόλις 60 επεισοδίων.

Με την επιλογή αυτή, ο σταθμός ενισχύει ακόμα περισσότερο τη μυθοπλασία του, μπαίνοντας δυναμικά και πάλι στην αρένα της τηλεθέασης. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το νέο του πρόγραμμα για τη σεζόν 2023-2024 θα έχει και τις σειρές «Ψυχοκόρες», «Μάγισσα» και ίσως τον δεύτερο κύκλο των «Παγιδευμένων». Και λέμε ίσως γιατί ακόμα βρίσκονται υπό συζήτηση, μιας και τα νούμερα της αστυνομικής σειράς έχουν πέσει κατακόρυφα.

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Μια παρέα έξι φίλων γύρω στα 40, βρίσκεται σε ένα εστιατόριο και γευματίζει, όταν ξαφνικά ο ένας από αυτούς καταρρέει μπροστά στα μάτια των άλλων. Πανικόβλητοι τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου μαθαίνουν πως έχει όγκο στον εγκέφαλο σε προχωρημένο στάδιο. Η είδηση αυτή τους σοκάρει, τους φέρνει αντιμέτωπους με τον θάνατο και φυσικά οι ζωές τους αλλάζουν άρδην. Σίγουρα όμως, δεν εγκαταλείπουν με τίποτα τον φίλο τους και στέκονται δίπλα του όπως έκαναν πάντα εδώ και χρόνια ο ένας για τον άλλον. Ο Σαντιέγκο, ο άρρωστος φίλος τους, αποφασίζει να σφίξει τα δόντια και μέχρι το τέλος του να ζήσει τη ζωή του όπως ακριβώς τη θέλει κάνοντας όλα αυτά που ονειρεύτηκε. Το ίδιο και οι φίλοι του που έχουν στο μυαλό τους τη φράση: «Αύριο μπορεί να πεθάνεις, κάνε αυτό που θέλεις στη ζωή σου».

Η ιστορία του «El primero de nosotros» διατηρεί καθ’ όλη τη διάρκειά της έντονο το αίσθημα της αγάπης, της αμφιβολίας, του φόβου και της ελπίδας μέχρι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα. Εκτός από τον καρκίνο σε νεαρή ηλικία, η ιστορία της σειράς ανοίγει θέματα και για τη χειραφέτηση των γυναικών, την υιοθεσία, την ομοφυλοφιλία, το διαζύγιο και φυσικά τους οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Και επίσημα τρίτη σεζόν ο «Σασμός»

Το Maestro διαπρέπει στο εξωτερικό