Από Πέννυ Μαστοράκου

Όπως όλα δείχνουν τον Λεωνίδα Κακούρη και τον σκοτεινό του ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο, θα ακολουθεί και η Θεοφανία Παπαθωμά, μιας και από το Διαφάνι θα τους απολαύσουμε και τους δύο την ερχόμενη σεζόν στην νέα σειρά του Mega!

Η γνωστή αγαπητή ηθοποιός το πρωί της Τετάρτης 14/9 έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη και αναφέρθηκε στο ρόλο της στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο», ενώ αποκάλυψε και λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για την πλοκή.

Η αποκάλυψη της Παπαθωμά για το Μαύρο Ρόδο

«Στο Μαύρο Ρόδο είμαι η Πολυξένη, η κακιά μητριά της καλόγριας. Σε συγκρούσεις έρχομαι με όλους στην σειρά, αλλά έχω ένα ένοχο και μυστικό παρελθόν. Υπάρχει ένας συσχετισμός με το Άγγιγμα Ψυχής, γιατί υπάρχει ένας απαγορευμένος έρωτας», είπε μεταξύ άλλων η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συγγραφέως του βιβλίου

Την Τρίτη 13/9 η συγγραφέως του βιβλίου ''Μαύρο ρόδο'' Ελένη Καπλάνη παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα μιλώντας αναλυτικά για τη νέα σειρά, που θα προβληθεί στο μεγάλο κανάλι βασισμένη φυσικά στο βιβλίο της.

Η ίδια αποκάλυψε τον τρόπο, που γεννήθηκε η πρωταρχική ιδέα μιας και δεν βλέπουμε συχνά ιστορίες, που έχουν να κάνουν με μοναχές. Πιο αναλυτικά, η εμπνεύστρια είχε επισκεφτεί μοναστήρι και μάλιστα είχε φίλη, που έζησε για κάποια χρόνια μέσα σε αυτό.

Συνδυάζοντας λοιπόν, όλα τα βιώματα της αποτέλεσμα αυτών είναι ο έρωτας, που έγραψε για μια καλόγρια με αγόρι από τον έξω κόσμο, η οποία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

«Είχα πάει σε ένα μοναστήρι επίσκεψη και είδα μια κοπέλα 20-21 χρονών καλόγρια. Και σκέφτηκα αν αυτό το κορίτσι ερωτευτεί τι θα κάνει; Είχα επίσης μια φίλη, που είχε πάει σε μοναστήρι και βγήκε και μάλιστα έμαθα κάποιες πληροφορίες για το πως ζουν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Άρχισαν τα όργανα» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε σκηνές από τα γυρίσματα της σειράς

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Μία άλλη χωρίς τα ράσα - Το Instagram της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου