Ο βαθιά πληγωμένος Παράσχος του «Μαύρου ρόδου», δεν έχει σχέση με τον Τάσο Τζιβίσκο που μπαίνει στα παπούτσια του κάθε βράδυ μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Μόνο στο μαύρο χρώμα που επιλέγουν και οι δύο να φορούν. O ηθοποιός άφησε για λίγο στην άκρη το όπλο του και τις κουβέντες του με τον Βίκο και μας μιλά για το όχι και τόσο αισιόδοξο μέλλον του ήρωά του.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Τζιβίσκος στο Tv24

Είμαστε σε σύγχυση ως κοινό!

«Το καταλαβαίνω, οι σχέσεις όλων έχουν διαταραχθεί, αλλά θα ηρεμήσουν τα πράγματα».

Στην αρχή η στάση του Παράσχου ήταν ξεκάθαρη. Από τη στιγμή όμως που ο Καστρινός κατάλαβε ότι το παίζει σε δύο ταμπλό, η κατάσταση περιπλέκεται.

«Πίστεψέ με, θα γίνει ακόμα χειρότερο. Ο ήρωάς μου είναι σε φάση που έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του προς τα πού θέλει να πάει, αλλά είναι στα απόνερα των ενεργειών του. Και για να μιλάμε πιο συγκεκριμένα, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να δουλεύει με τον Βίκο, όμως ξέρει πως δεν μπορεί να είναι και με την πλευρά του Καστρινού. Τον πρόδωσε, άρα θέλει να απεμπλακεί τελείως για να φύγει και να πάει στο χωριό του. Ξεκάθαρα!».

Θα τα καταφέρει;

«Θα είμαι ο πρώτος που θα τον χειροκροτήσει αν τα καταφέρει αλλά είναι τόσο βαθιά χωμένος που είναι πολύ δύσκολο».

Θα τον σκοτώσει ο Βίκος;

«Οχι, δεν θα το κάνει».

Αρα σε τι φάση θα είναι στα επόμενα επεισόδια;

«Οπως έχουμε δει, αποφάσισαν με τον Βίκο να συμμαχήσουν για μια τελευταία φορά. Θα δώσουν ένα όνομα στον Θέμη ως δολοφόνο της Αγγελικής, γιατί κινδυνεύουν και οι δύο. Κοινώς θα ενοχοποιήσουν έναν τρίτο άνθρωπο, τον Μπάμπη, επίσης εχθρό του Καστρινού, και θα μπλέξουν επίσης με τον Μαγγίνα, που κυνηγάει τον Λουκά. Αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει έκτοτε».

Θα μπει σε μια παρόμοια διαδικασία και με τον Θέμη; Θα συμμαχήσει και με εκείνον εναντίον του Βίκου; Θα μπορούσε να το κάνει!

«Θα μπορούσε όντως. Αλλά ο Παράσχος δεν έχει μάθει να φέρεται έτσι. Ναι μεν είχε πάει κοντά στον Θέμη για να πάρει την εκδίκησή του, αλλά απ’ ό,τι είπε κιόλας, έχει καταλάβει πως ο Θέμης έχει καρδιά. Δεν είναι απλά ένα κομμάτι σίδερο. Οσο κι αν ακούγεται τρελό, τον έχει στην καρδιά του, τον έχει πειράξει που η σχέση τους έχει διαλυθεί και δεν θα διστάσει να του ζητήσει δεύτερη ευκαιρία».

Θα τη δώσει τη δεύτερη ευκαιρία ο Θέμης;

View this post on Instagram

A post shared by Tasos Tziviskos (@tzivitasos)

«Τον έχει ανάγκη τον Παράσχο. Είναι άνθρωπος-κλειδί για τον Θέμη».

Δεν ξέρω πώς τα έχεις καταφέρει αλλά παρά τη διαπλοκή του και τα μπλεξίματά του, ο Παράσχος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό.

«Εχω βαρεθεί να βλέπω κακούς με σηκωμένο φρύδι. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν άνθρωποι που οι πράξεις τους αφήνουν μια ηχώ. Του Παράσχου η ηχώ είναι αρνητική, αλλά ο ίδιος δεν είναι κακός. Είναι ένας άνθρωπος πληγωμένος που προσπαθεί να επιβιώσει. Αυτός είναι ο λόγος που έχει απήχηση.

Εχει κάποιον άσο στο μανίκι;

«Νομίζω πως είχε ξεμείνει στην παρούσα φάση από φύλλα, γι’ αυτό και αποκάλυψε ξεκάθαρα στον Θέμη ότι ήθελε να τον εκδικηθεί για τον θάνατο της γυναίκας του. Αυτό βέβαια αν με ρωτάτε το θεωρώ αποτυχία γι’ αυτόν τον ήρωα. Νομίζω πως πρέπει να έχει στοιχίσει και στον ίδιο τον Παράσχο».

Δεν είναι άσος ότι ξέρει τη σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο;

«Είναι αλλά αυτό δεν υπάρχει στο μυαλό του Παράσχου γιατί καταλαβαίνει πως αυτό ο Καστρινός δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί. Θα ήταν τελεσίδικο για τον Βίκο κάτι τέτοιο».

Θα κινδυνεύσει η ζωή του Παράσχου;

«Ναι, θα κινδυνεύσει και μάλιστα σύντομα. Θα τον δείτε σε φάση που δεν φαντάζεστε, όμως δεν μασάει ο Παράσχος. Είναι κατσαρίδα».

Με τη Θάλεια από την αρχή είχαν μια κόντρα! Θα μιλήσει για εκείνη στον Θέμη;

«Είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να κρατούν φύλλα στα χέρια. Δεν θα πετούσε το φύλλο της Θάλειας αν δεν είχε κάτι να πάρει απλά και μόνο για να την εκδικηθεί. Είναι αρκετά μεθοδικός και πιο μπροστά απ’ όλους τους άλλους».

Αρα θα τα καταφέρει να πάει στο χωριό του;

«Αν όντως ήθελε να φύγει, θα το είχε κάνει. Δεν νομίζω ότι στην κανονική ζωή ο Παράσχος θα επιβίωνε. Ούτε ότι θα ησυχάσει κάποια στιγμή. Εχει αφήσει τα σκοτάδια του να πάρουν το τιμόνι της ζωής του και αυτό δεν έχει γυρισμό. Με το χέρι στη καρδιά δεν ξέρω αν θα επιβιώσει».

Με τη Νατάσα τι θα γίνει; Εχουν χωρίσει, όμως εκείνη συχνά τον αναφέρει.

«Πραγματικά είχε έρθει κοντά με τη Νατάσα. Δεν το είχε κάνει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του. Υπήρχε μια χημεία μεταξύ τους. Από τη στιγμή όμως που μας είπε για τη γυναίκα του, καταλάβαμε πως είναι ένα γεγονός που τον έχει σημαδέψει. Δεν είναι λοιπόν ένας ήρωας που μπορεί να ξεκινήσει εύκολα κάτι καινούριο. Αυτός που θέλει να πάρει εκδίκηση, είναι αυτός που δεν μπορεί να προχωρήσει. Οπότε δεν νομίζω ότι θα δούμε κάποια συνέχεια ως προς αυτό».

Η καλύτερη εξέλιξη για εκείνον;

«Να μείνει ζωντανός. Ολα τα άλλα είναι περιττές πολυτέλειες για τον Παράσχο» .

Τι σχόλια σου κάνει το κοινό στον δρόμο;

«Τους κάνει εντύπωση που είμαι χαμογελαστός! Είναι θετικά τα σχόλια και φυσικά θέλουν να ξέρουν τι θα γίνει παρακάτω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φωτεινή Παπαθεοδώρου για Μαύρο Ρόδο: «Η αγάπη του Πέτρου θα...»

Τάσος Πολυδερόπουλος για Μαύρο Ρόδο: «Τασούλα και Σταυρινός θα...»