Από TV24 Team

Μία νέα καθηλωτική σειρά αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το «Μαύρο Ρόδο». Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το πρώτο trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ) και είναι απλά εντυπωσιακό.

Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Πέτρου ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της είναι μεγάλη. Χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, έζησε σ’ έναν χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Κι όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.

Η πρωταγωνίστρια του Μαύρου Ρόδου, Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Πρωταγωνίστρια της σειράς δεν είναι άλλη από τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, μία νεαρή ηθοποιό που υποδύεται την αδερφή Ελισάβετ και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Την Φωτεινή Παπαθεοδώρου την απολαύσαμε και μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία της στο «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο, ενώ έχει ασχοληθεί ενεργά με την παραγωγή δοκιμαντέρ. Πέρα από ηθοποιός έχει εργαστεί και ως σκηνοθέτης.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου Σμύρνη μου Αγαπημένη

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις δουλειές της. Όπως θα διαπιστώσετε, είναι άλλος άνθρωπος χωρίς τα ράσα.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου Instagram

Φωτεινή Παπαθεοδώρου μαγιό

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - αποκλειστικό: Έτσι θα ερωτευτούν η Ελισάβετ με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Οι μπελάδες ξεκινούν από νωρίς - Τα δύο πρόσωπα που θα κάνουν τη ζωή δύσκολη για τη νεαρή καλόγρια