Ένα δημοσίευμα είναι αρκετό για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Χρήστο και τον Στέλιο, που βγαίνουν στο φως όλες οι παράνομες δουλειές που είχαν κάνει με τον Διαγόρα. Το tv24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει.

Ο Σταματιάδης, αποφασισμένος μετά από όσα έχουν συμβεί, βάζει μπρος για ένα δημοσίευμα που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα. Σκοπεύει να βγάλει στο φως όλες τις παρανομίες και τις δοσοληψίες του Χρήστου όσο ήταν ακόμα δήμαρχος και το πλήγμα για την καριέρα του θα είναι μεγάλο. Από την άλλη, ο Χρήστος αγνοώντας τα όσα θα έρθουν, έχει τον νου στη Μαρίνα και στο αν θα παραδοθεί τελικά ή όχι. Την επόμενη μέρα το άρθρο του Σταματιάδη στην εφημερίδα «Αλήθεια» προκαλεί πάταγο στη μικρή κοινωνία του Αγρινίου.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Ο Χρήστος Αναγνώστου βρίσκεται σε δυσχερή θέση και δέχεται πυρά από παντού κινδυνεύοντας να χάσει την καριέρα του, την οικογένειά του, ακόμη και τη Βάσω. «Πέφτω από τα σύννεφα, δεν περίμενα ποτέ πως θα έκανες τέτοιες πράξεις, λυπάμαι πολύ...», του λέει. Απογοητευμένη είναι και η Εύη με τον πατέρα της, αλλά και ο Γιώργης που δεν αναγνωρίζει τον αδελφό του: «Εσύ ο τέλειος, ο τίμιος, ο πάντα σωστός Χρήστος Αναγνώστου έκανες τέτοια πράγματα; Γιατί; Πώς; Τι συμβαίνει, ρε συ Χρήστο, γιατί θα τρελαθώ εδώ μέσα». Από την άλλη ο Στρατής, τυφλωμένος από εκδίκηση, δεν κρύβει την ικανοποίησή του: «Καλά να πάθει, δεν στενοχωριέμαι για κανέναν τους πια! Να τιμωρηθούν όλοι τους». Μέσα σε αυτό το κλίμα, ούτε ο Στέλιος θα μείνει ανεπηρέαστος που βλέπει το τέλος για την καριέρα του να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπές στις ζωές όλων

Αυτή η νύχτα μένει: Έρχεται το τέλος για Χρήστο και Στέλιο

Δεν είναι μόνο ο Χρήστος με τον Στέλιο που βλέπουν τη ζωή τους να παίρνει άλλη τροπή. Ο Αλκης πάει και παραδίνεται για τον φόνο του Διαγόρα και η Εύη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και τίποτα δεν μπορεί να την παρηγορήσει. Η Μυρτώ έχοντας πια βγει από το ψυχιατρείο, επιτίθεται στον Πόντικα και του ζητάει να μείνει μακριά της. Από την άλλη, η Βρεττώ είναι αποφασισμένη να εξαφανίσει μια για πάντα τη Μαρίνα και έτσι σχεδιάζει τη δολοφονία της. Κι ενώ όλοι περιμένουν τη Μαρίνα να εμφανιστεί στην αστυνομία και να παραδοθεί, εκείνη είναι εξαφανισμένη και ο Στρατής εξοργισμένος αποκαλύπτει στον Αλεξανδρο πως η αδελφή του σκότωσε τον Νώντα Παραδείση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης σημαδεύει με όπλο την Μαρίνα

Γιάννος Περλέγκας για Αυτή η νύχτα μένει: «Ο Στέλιος δεν είναι αυτό που λέμε απαξιωτικά καθίκι»