Ο Άλκης μαθαίνει την αλήθεια για το ποιος τελικά σκότωσε τον πατέρα του και η εκδίκηση για εκείνον μόλις αρχίζει. Έτοιμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του, πάει να βρει τη Μαρίνα και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Το Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ, αποκλειστικά, για την συνέχεια της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει!

Ο Διαγόρας κινεί γη και ουρανό προκειμένου να βρει την εξαφανισμένη Φωφώ και τελικά το καταφέρνει. Εκείνη περνάει πολύ δύσκολα στα χέρια του και αναγκάζεται να του αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του Νώντα: «Η γυναίκα του Αναγνώστου σκότωσε τον Νώντα», του ομολογεί. Την ίδια ώρα, ο Αλκης στο σπίτι της Εύης βλέπει μια φωτογραφία της Μαρίνας και θυμάται ότι την ίδια γυναίκα είχε δει σε φωτογραφία στο γραφείο του Στρατή. «Ποια είναι η κυρία στη φωτογραφία;», τη ρωτάει και εκείνη του λέει: «Η μαμά μου! Τη χάσαμε πριν έναν χρόνο». Εκείνος αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Αυτή η νύχτα μένει: Η τρομερή αποκάλυψη

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης σημαδεύει με όπλο την Μαρίνα

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Διαγόρας ζητάει από τον Χρήστο να του επιστρέψει όλο το ποσό που του δάνεισε, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει στον Αλκη ποιος σκότωσε τον πατέρα του! Ο νεαρός βρίσκεται σε μεγάλο σοκ! Ξαφνικά ανακαλύπτει πως η κοπέλα που αγαπάει είναι η κόρη της δολοφόνου του πατέρα του και βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση. Στην οικία Αναγνώστου, η Φωτεινή αποφασίζει να μοιραστεί το οικογενειακό μυστικό με τη Εύη: «Η μητέρα μας ζει, Εύη! Είναι ζωντανή και έχει γυρίσει στο Αγρίνιο». «Τι είναι αυτά που λες; Εχεις τρελαθεί εντελώς;», απορεί η Εύη, αλλά η Φωτεινή επιμένει:

«Είναι αλήθεια και το ήξερε και ο μπαμπάς και η γιαγιά». Η εσωτερική πάλη του Αλκη τον οδηγεί στην αγαπημένη του αλλά η Εύη κομματιάζει την καρδιά του: «Δεν μπορούμε υπό αυτές τις συνθήκες να είμαστε μαζί! Λυπάμαι, αλλά τελειώσαμε», του λέει και τον σπρώχνει να παραδοθεί στη σκοτεινή του πλευρά. Ο Αλκης εξαφανίζεται από προσώπου γης, ενώ όλοι τον αναζητούν. Ο Αλέξανδρος, ο τελευταίος στον οποίο αποκαλύπτεται η παρουσία της ολοζώντανης Μαρίνας, οδηγείται στο να καταλάβει με οδυνηρό τρόπο όσα αδυνατούσε ως τώρα. Η Εύη καταλαβαίνει πως η μητέρα της κινδυνεύει και αγωνίζεται να βρει τρόπο να την προστατεύσει, ενώ ο Στρατής, εκτός εαυτού, θα θελήσει να δώσει τη δική του λύση: «Γιατί γύρισες; Γύρνα εκεί που βρισκόσουν, καλύτερα ήταν που σε είχαμε για νεκρή», είναι τα λόγια του. Την ίδια ώρα, όμως, ο Αλκης από μακριά τη σημαδεύει με το όπλο του και την πυροβολεί!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννος Περλέγκας για Αυτή η νύχτα μένει: «Ο Στέλιος δεν είναι αυτό που λέμε απαξιωτικά καθίκι»

Αυτή η νύχτα μένει: «Η Βάσω δεν βάζει στην καρδιά της πρέπει και μη»