Την ώρα που ο Δημήτρης και η Άννα σχεδιάζουν να κάνουν οικογένεια, ο Γεράσιμος θολώνει τα νερά στην υπόθεση δολοφονίας του Κοσμά και ο Σπύρος παίρνει μια δύσκολη απόφαση. Το Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ για το τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι!

Ο Ανδρέας και ο Σταύρος είναι σοκαρισμένοι, έχοντας επιβεβαιώσει τις υποψίες τους για τον Σπύρο. Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος έχει βάλει σκοπό να σώσει τον γιο του και να φυγαδεύσει τον Θοδωρή. Γι’ αυτό και παίρνει έναν από τους ανθρώπους του και αφού τον πληρώνει αδρά, κάνουν την εξής συμφωνία: Να εμφανιστεί εκείνος ως ο δολοφόνος του Κοσμά. Για να είναι πιο πιστευτός τον πυροβολεί στο χέρι. Οταν ο άντρας αυτός εμφανίζεται στον Σταύρο και στον Ανδρέα, εκείνοι θα μπερδευτούν, αλλά δεν θα πειστούν.

Κι ενώ ο Δημήτρης και η Αννα σχεδιάζουν να ζήσουν μαζί και να κάνουν ένα παιδί, όλα κρέμονται και πάλι από μια κλωστή.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ψάχνοντας για τον δολοφόνο του Κοσμά, ο Δημήτρης θα φτάσει στην αλήθεια και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Καταρρέει. Την ίδια ώρα, η Αννα τον περιμένει στο καινούριο τους σπίτι.

Παγιδευμένοι: Το γράμμα

Ο Γεράσιμος οργανώνει την απόδραση του Θοδωρή στο εξωτερικό. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι κάποιος παρακολουθεί τον εγγονό του και είναι έτοιμος να τους χαλάσει τα σχέδια.

Ο Δημήτρης, γνωρίζοντας πια όλη την αλήθεια, λέει τα πάντα στον Σταύρο και τον Ανδρέα, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες τους. Κι ενώ οι τρεις τους προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν, η Κατερίνα θα έρθει και θα τους δώσει ένα γράμμα του Σπύρου που της το έδωσε η αδελφή του, που θα σκάσει σαν βόμβα. Οταν το διαβάζει ο Δημήτρης, τους λέει: «Θα αυτοκτονήσει». Ψάχνουν το στίγμα του κινητού του. Ο γιος του καταλαβαίνει: «Πηγαίνει στον τάφο της μητέρας του», τους λέει και τρέχουν να τον προλάβουν πριν κάνει κακό στον εαυτό του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά!

Παγιδευμένοι: «Όλοι οι χαρακτήρες είναι θύτες και θύματα» - Η Ταμίλα Κουλίεβα εξομολογείται