Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το τηλεοπτικό πρόγραμμα διαμορφώνεται έτσι ώστε να συμβαδίζει με το πνεύμα των ημερών. Θρησκευτικές σειρές και ταινίες θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ενώ φυσικά δεν θα λείπουν και τα παιδικά προγράμματα για τους μικρούς τηλεθεατές που δεν έχουν σχολείο.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Θρησκευτικές σειρές και ταινίες στην Tv

Στο σύνολό τους τα κανάλια μέχρι και τη Μ. Τετάρτη θα έχουν κανονικό πρόγραμμα όσον αφορά εκπομπές και σειρές, με κάποιες φυσικά εξαιρέσεις. Οι αγαπημένες σας σειρές που θα έχουν επεισόδια θα είναι οι: «Μαύρο ρόδο» (Κυριακή), «Σασμός» (Μ. Δευτ. & Μ. Τρ.), «Η γη της ελιάς» (Κυριακή-Μ. Τρίτη), «Ο Παράδεισος των κυριών» (Μ. Δευτ. - Μ. Τετ.). Οσον αφορά τις εβδομαδιαίες, από αυτές θα προβληθούν κανονικά οι: «Κάνε ότι κοιμάσαι», «Τα καλύτερά μας χρόνια», «Γλυκάνισος», «IQ 160», «Το κόκκινο ποτάμι: Η συνέχεια», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ας δούμε όμως κανάλι-κανάλι πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα και τι ταινίες θα επιλέξετε να δείτε.

  • Στον ANT1 τη Μ. Δευτέρα στις 22.00 θα έχει την ταινία «Η έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες», ενώ την Τρίτη την ίδια ώρα θα προβληθεί η ταινία «Μαρία Μαγδαληνή». Από τη Μ. Τετάρτη και καθημερινά θα απολαμβάνετε όπως κάθε χρόνο τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» στις 20.00 και αμέσως μετά στις 22.15 θα ακολουθεί η μίνι σειρά «Η Βίβλος».
  • Στον ALPHA τη Μ. Τρίτη στις 22.40 θα προβληθεί η ξένη ταινία «Braveheart», τη Μ. Πέμπτη στις 08.00 η ταινία «Cleopatra» και τη Μ. Παρασκευή στις 08.00 οι «Δέκα εντολές».
  • Στον ΣΚΑΪ μη χάσετε τη Μ. Πέμπτη στις 23.00 την ξένη ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» σε σκηνοθεσία Μελ Γκίμπσον και τη Μ. Παρασκευή την «Ιωάννα της Λωραίνης» με τη Μίλα Γιόβοβιτς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
  • Στο OPEN καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα παίζει στις 16.45 με διπλό επεισόδιο καθημερινά η ξένη ταινία «A.D. The Bible continues». Τη Μ. Δευτέρα στις 21.00 θα προβληθεί η ξένη ταινία «Η τελευταία λεγεώνα», ενώ τη Μ. Παρασκευή στις 09.45 μη χάσετε την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης και στις 20.00 την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου.
  • Στην ΕΡΤ1 τη Μ. Πέμπτη δείτε στις 19.20 την τηλεταινία «Η Βίβλος: Γένεση» και στις 23.00 την ξένη ταινία «Ο Υιός του Θεού». Τη Μ. Παρασκευή στις 16.00 μη χάσετε τη μίνι σειρά δύο επεισοδίων «Η Βίβλος: Ιωσήφ».
  • Το MEGA τη Μ. Πέμπτη στη 01.20 θα προβάλλει τη θρησκευτική ταινία «Risen», τη Μ. Παρασκευή στις 05.00 τον «Χορό της Σαλώμης» και στις 13.40 την ταινία «Βαραββάς». Μη χάσετε στις 09.00 την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης και στις 21.00 την Ακολουθία του Επιταφίου.
  • Στην ΕΡΤ2 μη χάσετε τη Μ. Τετάρτη στις 19.00 την Ακολουθία του Νιπτήρος από τον ιερό ναό Παναγίας Παντοβασιλίσσης, Ραφήνα, τη Μ. Πέμπτη στις 19.00 την Ακολουθία των Αγίων Παθών από τον καθεδρικό ιερό ναό Αθηνών, τη Μ. Παρασκευή στις 08.00 την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού από τον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου και στις 19.00 την Ακολουθία του Επιτάφιου θρήνου.

Παιδικό πρόγραμμα

Για τους μικρούς τηλεθεατές, το STAR το Σάββατο θα προβάλλει στις 20.50 την παιδική ταινία «Οι ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία» και αμέσως μετά στις 23.00 την ταινία «Εγώ ο απαισιότατος 3». Τη Μ. Τρίτη στον ALPHA θα έχει την ταινία «Σρεκ ο τρίτος» στις 21.00 και τη Μ. Πέμπτη στο MEGA στις 21.00 τη μεταγλωττισμένη ταινία «Τα στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει στην τηλεόραση!

Η ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου γίνεται ταινία