Από Ελένη Μήτση

Το ''Μαύρο Ρόδο'' αναμένεται να ενσωματωθεί στο νέο πρόγραμμα του Mega με τις ιστορίες από γυναίκες, που ζουν σε μοναστήρι να συγκλονίσουν το κοινό, τόσο με την αθέατη ζωή τους όσο και με τις ερμηνείες των πολύ καλών ηθοποιών, που αποτελούν το casting.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, το καθηλωτικό trailer έχει βγει στον αέρα και μέσα από τους λογαριασμούς στο instagram των συντελεστών, βλέπουμε και backstage σκηνές. Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Διδασκάλου θα κάνει μια από τις μοναχές και από το στιγμιότυπο βλέπουμε πόσο καλά έχει μπει στο ρόλο της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου στα γυρίσματα για το Μαύρο ρόδο

Διδασκάλου Μαύρο ρόδο

Σε μοναστήρι Διδασκάλου και Παπαθεοδώρου - Μελέτησαν τους ρόλους τους δίπλα στις καλόγριες

Το «Μαύρο Ρόδο» αναμένεται να αποτελέσει τη νέα μεγάλη επιτυχία του Mega για την σεζόν που ξεκινάει. Το trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ) και οι πρώτες αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές. Το κοινό περιμένει πώς και πώς την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η οποία μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου που θα υποδυθεί την ηγουμένη Φιλαρέτη, πέρασαν μερικές μέρες σε ένα μοναστήρι της Κρήτης προκειμένου να μάθουν καλύτερα το ρόλο τους.

Η δυο τους διέμειναν για περίπου δέκα ημέρες στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης του Ρεθύμνου και ακολούθησαν με ευλάβεια το τυπικό του μοναστικού βίου, από το πρόγραμμα των θείων λειτουργιών μέχρι τις καθημερινές συνήθειες που έχουν οι μοναχές.

Η διαδικασία αυτή ήταν εξαιρετικά χρήσιμη ώστε να κάνουν την έρευνά τους για τους ρόλους τους και να διαμορφώσουν ανάλογα τα εκφραστικά τους μέσα. Παρατηρώντας τον τρόπο με τον οποίο ζουν οι μοναχές στον χώρο της μονής, οι δύο ηθοποιοί άντλησαν πολύτιμα στοιχεία για το βλέμμα, τη φωνή, τη στάση του σώματός τους, αλλά και για άλλες ιδιαιτερότητες από τον μοναστικό βίο.

«Ευχαριστώ από καρδιάς την φωτισμένη ηγουμένη Θέκλα και τις υπέροχες μοναχές στο μοναστήρι Αγ. Ειρήνης στο Ρέθυμνο, για την αγάπη τους και την καθοδήγηση που γενναιόδωρα μου πρόσφεραν στην προετοιμασία του ρόλου της ηγουμένης Φιλαρέτης στο #ΜαυροΡοδο, τη νέα σειρά του @megatv που έρχεται το φθινόπωρο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Διδασκάλου.

Κεντρικές φωτογραφίες: Mega & ANT1

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - αποκλειστικό: Έτσι θα ερωτευτούν η Ελισάβετ με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Οι μπελάδες ξεκινούν από νωρίς - Τα δύο πρόσωπα που θα κάνουν τη ζωή δύσκολη για τη νεαρή καλόγρια