Η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη διαπρέπει και στο εξωτερικό μέσω του Netflix και βρίσκεται ακόμη πιο ψηλά στη διεθνή κατάταξη των σειρών της πλατφόρμας.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Δύο εβδομάδες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του ξεπερνά τις 13 εκατ. ώρες μετάδοσης, ενώ παραμένει στο top 10 των μη αγγλόφωνων σειρών «σκαρφαλώνοντας» μάλιστα από τη 10η στην 6η θέση για την εβδομάδα 20-26 Μαρτίου. Το «Maestro» διακρίνεται σε υψηλές θέσεις κυρίως σε χώρες της Ευρώπης, καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση στα top 10 της Ιταλίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Πορτογαλίας, της Τουρκίας, της Μάλτας, του Ισραήλ, της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας. Η πρεμιέρα του «Maestro 2» στο MEGA προγραμματίζεται για το 2024.

Η έναρξη των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του «Maestro» είναι γεγονός

Μάλιστα η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την πρώτη της μέρα στο σετ… δίνοντας την είδηση.

Η μεγάλη συνάντηση

Οπως έχουμε γράψει ξανά, τα γυρίσματα αυτή τη φορά θα μοιραστούν εξίσου σε Αθήνα και Παξούς αφού ως τηλεθεατές θα βλέπουμε να εξελίσσονται παράλληλα οι ζωές των ηρώων μετά τη δολοφονία του Χαραλάμπη. Θα έρθει όμως μοιραία και η στιγμή που όλοι θα συγκεντρωθούν στο πανέμορφο νησί του Ιονίου, είτε για να αποδώσουν ευθύνες είτε για να καλύψουν τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει όλους. Αυτά και άλλα πολλά εξήγησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη συνάντηση που είχε με το καστ του αλλά αν νομίζετε πως στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησής τους σεναριογράφος και ηθοποιοί μίλαγαν για τα επόμενα σενάρια, κάνετε λάθος.

Οι ηθοποιοί είναι γνωστό πως έχουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις μεταξύ τους και η συγκέντρωση αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να ανταλλάξουν τα νέα τους αλλά κυρίως για να φωτογραφηθούν. Δεν έλειψαν τα γέλια, τα αστεία περιστατικά αλλά και τα πειράγματα τα οποία απαθανατίστηκαν και στη συνέχεια ανέβηκαν στους λογαριασμούς τους, στα μέσα δικτύωσης. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντήθηκε εκ νέου με τους Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Γιώργο Μπένο και Ορέστη Χαλκιά προκειμένου να συζητήσουν πιο αναλυτικά σκηνές από τους ρόλους τους, στις οποίες επενδύει ιδιαίτερα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο ALPHA ετοιμάζει το «Προξενιό της Ιουλίας»

Τσουχτερά πρόστιμα από το ΕΣΡ σε STAR και ΣΚΑΙ

TAGS