Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο» συνεχίζονται (δείτε εδώ πότε θα ξεκινήσει) και έτσι πριν από μερικές ώρες πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση των ηθοποιών που θα στελεχώσουν το σίριαλ.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, θα υποδυθεί και σε αυτή τη σειρά έναν σκοτεινό άνθρωπο με παράνομες δραστηριότητες, ενώ νέμεσή του δε θα είναι άλλος από τον πρώην τηλεοπτικό γιό του, Γιάννης Κουκουράκης.

Η νέα τηλεοπτική σύζυγος του Λεωνίδα Κακούρη θα είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου και έτσι οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φακό, με τον αγαπημένο ηθοποιό να ρωτάει το κοινό αν πιστεύει ότι ταιριάζει με τη νέα του σύζυγο. Θυμίζουμε πως στη σειρά θα παίζει και η Κατερίνα Διδασκάλου που υποδύθηκε τη σύζυγο του Κακούρη στις Άγριες Μέλισσες, αλλά εδώ θα έχει τον ρόλο μίας καλόγριας.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη με τη σύζυγό του από το Μαύρο Ρόδο

«Να σας συστήσω τη σύζυγο μου στο @maurorodo_official. Ηλεκτρα Νικολουζου. Τι λέτε, ταιριάζουμε; (Πάντως έχει γούστο Θέμης Καστρινός!)», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Λεωνίδας Κακούρης.

Μαύρο Ρόδο Λεωνίδας Κακούρης

Μαύρο Ρόδο Κακούρης Νικολούζου

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δίνει spoiler για τα πρώτα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9) ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο νεαρός πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο και αποκάλυψε μερικές σπαρταριστές λεπτομέρειες για τα πρώτα επεισόδια.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θα ενσαρκώσει τον νεαρό που θα κλέψει την καρδιά της Αδελφής Ελισάβετ και μαζί της θα ζήσει έναν απαγορευμένο έρωτα (δείτε εδώ το μοναστήρι που φτιάχτηκε αποκλειστικά γαι τη σειρά).

«Χθες στο γύρισμα ο σκηνοθέτης της σειράς μου έδειξε τα πρώτα πέντε λεπτά της σειράς. Θέλω να πω ότι είναι απίστευτο, όχι γιατί παίζω. Είμαι πολύ αυστηρός, είμαι ξινός, δεν μου αρέσει τίποτα και δεν μου αρέσει να με βλέπω. Αυτό που είδα είναι αριστουργηματικό.

Είναι πολύ ωραία γραμμένο το «Μαύρο Ρόδο» και έχει τρομερό σασπένας. Είμαστε στο επεισόδιο 25 και έχει γίνει μακελειό! Είναι πολύ ενδιαφέρον και σε κρατάει. Αυτό που κάνει είναι να θέτει ερωτήματα και να μη δίνει απαντήσεις, να μας προβληματίζει σωστά και όχι διδακτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με βλέμμα που "σκοτώνει" - Ο Ταμπακάκης και η Παπαθεοδώρου στην φωτογράφιση για το "Μαύρο Ρόδο"

Άλλος άνθρωπος η Μυρτώα Αλικάκη - Ως Ηγουμένη και ντυμένη με ράσα για το Μαύρο Ρόδο