Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του J2US βρίσκεται προ των πυλών και ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Μία από αυτές είναι σίγουρα και ο 4ος κριτής, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Κοκλώνης θέλει να κρατήσει αυτή την πληροφορία ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την πρεμιέρα του show, ενώ μόλις χθες ανακοινώθηκε το πρόσωπο που θα βρίσκεται στα backstage (δείτε εδώ ποιο θα είναι).

Πότε κάνει πρεμιέρα το J2US

J2US Νίκος Κοκλώνης πρεμιέρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του J2US έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου. Αυτή τη στιγμή, σε προχωρημένες συζητήσεις, χωρίς να έχουν πέσει οι υπογραφές, βρίσκονται οι Άγγελος Μπράτης με τη Σαμπρίνα, η Βίκυ Κουλιανού, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Όσο για το τέταρτο άτομο της κριτικής επιτροπής που θα αντικαταστήσει τη Μαρία Μπακοδήμου μετά τη μετακίνησή της στο ΣΚΑΪ (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε στην πρεμιέρα της), δίπλα στη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και τη Βίκυ Σταυροπούλου, επικρατέστερη είναι η Καίτη Γαρμπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές βλέπουν πολύ ζεστά την προοπτική.

Εκτός J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Τον "έδιωξε" η Μπέσσυ Αργυράκη

Το βράδυ της Πέμπτης 15/9 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το Just The 2 of Us αφήνοντας ένα μυστήριο για τον 4ο κριτή του σόου, ωστόσο μυστήριο δεν παραμένουν σιγά σιγά τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν, αφού καθημερινά διαρρέουν τα ονόματα των παικτών και των καλλιτεχνών.

Στην εκπομπή "Πρωινό μας", λοιπόν, την Παρασκευή 16/9, ένας από τους δημοσιογράφους της ομάδας μίλησε για τον μουσικό διαγωνισμό προχώρησε σε αποκαλύψεις για την γυναίκα που απέρριψε έναν συγκεκριμένο άνδρα λόγω της φωνής του. Πρόκειται για την Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία εξήγησε πως δεν ταιριάζει με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και ζήτησε άλλον παρτενέρ.

«Η απάντηση σχετίζεται απόλυτα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και η τραγουδίστρια είναι η Μπέσσυ Αργυράκη. Δεν της άρεσε η φωνή του. Προφανώς, από τις πρόβες που κάνουν για να δουν πως δένουν τα ζευγάρια, δυσαρεστήθηκε και ήθελε να αλλάξει παρετενέρ», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ.

Και συμπλήρωσε: «Όπως μαθαίνω δεν θα είναι στο Just ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Τώρα, μπορεί να αλλάξουν πολλά, να του βάλουν άλλη ντάμα δίπλα του».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά όχι στα δελτία - Με νέο ρόλο στο J2US η Έλλη Στάη

''Έσκασε'' η ανακοίνωση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Μέλος από το ''Happy day'' πηγαίνει ''J2US''