Από Ελένη Μήτση

Φωτιά έχουν πάρει οι προετοιμασίες για το νέο ''J2US'' με τον Νίκο Κοκλώνη στην παραγωγή να αναζητά το 4ο μέλος της κριτικής επιτροπής, αφού η Μαρία Μπακοδήμου πήγε στον ΣΚΑΪ με ολοκαίνουργια και δική της εκπομπή.

Παράλληλα, πολύ σημαντικά είναι και τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το show, με τον παραγωγό να έχει κάνει τις πρώτες του κρούσεις. Μια ανακοίνωση έγινε ωστόσο γνωστή την Παρασκευή 16/9 από την Tσιμτσιλή και το Happy day, αφού πολύ αγαπημένος της και ιδιαίτερα ταλαντούχος συνεργάτης φεύγει για... ''Just''.

O λόγος για τον Λευτέρη Μητσόπουλο, γνωστό από τις μιμήσεις του, ο οποίος θα ταιριάζει ''γάντι'' στο όλο πρόγραμμα (δείτε εδώ το εντυπωσιακό trailer).

Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του Λευτέρη Μητσόπουλου στο ''Just the 2 of us''

«Μια αποκάλυψη που μπορώ να σας κάνω είναι, πως το δικό μας αγόρι, ο Λευτέρης Μητσόπουλος, το αγόρι το τρελό θα είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες του Just».

Αδιανόητο περιστατικό στα παρασκήνια του σόου

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν απορρίψει το J2US για να βρεθούν σε άλλο είδους σόου, ωστόσο μέσα από την εκπομπή "Πρωινό μας" έγινε γνωστό πως πολλά ζευγάρια έχουν "κλείσει" και, μάλιστα, αποκαλύφθηκαν και κάποια από τα τρανταχτά ονόματα και των παικτών, αλλά και των τραγουδιστών.

Είναι πρόσωπα της επικαιρότητας, άλλα προέρχονται από πολύ γνωστά ριάλιτι, ενώ κάποια αφήνουν τις πίστες που πατούσαν τόσα χρόνια για να βρεθούν στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού. Ο δημοσιογράφος που μίλησε για όλα αυτά, ανέφερε και ένα ασύλληπτο περιστατικό από τα παρασκήνια, πριν καλά καλά ξεκινήσει.

«Θα δούμε σίγουρα τους νιόπατρους Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, αλλά και δύο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές. Λοιπόν, είναι η Άντζελα Δημητρίου και ο Σώτης Βολάνης. Θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του Άγγελου Μπράτη, ο οποίος θα συνεργαστεί επί σκηνής με την Σαμπρίνα λέγεται», είπε αρχικά.

«Υπάρχει ένα "καυτό" παρασκήνιο, καθώς τραγουδίστρια πολύ γνωστή, πολύ αγαπημένη, με μπρίο, με κέφι, με τσαχπινιά, δεν ήθελε τον τραγουδιστή που της πρότεινε ο Νίκος Κοκλώνης και ζήτησε να αντικατασταθεί γιατί δεν της άρεσε η φωνή του», κατέληξε ο ρεπόρτερ επισημαίνοντας πως, μάλλον, έχασε και εντελώς την θέση του στο σόου το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Την κατέβασε λίγα λεπτά μετά - Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη για την συμμετοχή της στο φετινό J2US

Πονοκέφαλος για τον Κοκλώνη το J2US - Απέκλεισε πολλά ονόματα εξαιτίας...