Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το πρόσωπο που θα βρίσκεται αυτή τη σεζόν στα backstage του επιτυχημένου show του Νίκου Κοκλώνη, J2US. Πολλά ονόματα ακούστηκαν ωστόσο μόνο ένα κατάφερε να πάρει τη θέση.

Την τελευταία εβδομάδα, βλέπουμε μία σειρά από δηλώσεις σχετικά με το συγκεκριμένο πόστο. Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε στο Instagram της πως εκείνη θα αναλάβει τα backstage (δείτε εδώ τι έγραψε), σε μία ανάρτηση που κατέβασε λίγα λεπτά αφού τη δημοσίευσε.

Από τη μεριά της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη για τη συγκεκριμένη θέση, και πως της φάνηκε παράξενο που η Στικούδη προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση στο Instagram.

Το πρόσωπο που θα βρίσκεται στα backstage του J2US

Πλέον ωστόσο τα πράγματα μπήκαν σε μία σειρά και ο Νίκος Κοκλώνης κατέληξε στο πρόσωπο που θα ταιριάξει καλύτερα στα backstage του show.

Σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι της Σίσσυς Χρηστίδου, τη θέση κρατάει για ακόμη μία σεζόν η Κατερίνα Στικούδη, η οποία ήταν εξαιρετική και πέρυσι.

Τα "καρφιά" Παναγιώταρου και Σχίζα στην Στικούδη

«Ευτυχώς που υπάρχει το Instagram και μαθαίνουμε κι εμείς τα γεγονότα» είπε ο Στάθης Σχίζας με την αγαπημένη του να σχολιάζει: «Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Σαν άνθρωπος λειτουργώ με το τηλέφωνο.

Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο ή από συνάντηση κι όχι να ανακοινώνω πράγματα μέσα από το Instagram. Μου είχε γίνει κρούση για τα παρασκήνια του J2US. Είχα απαντήσει θετικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο, οπότε προχωράμε. Το αποτέλεσμα το έμαθα από την ανάρτηση της Κατερίνας, όπως και όλοι μας νομίζω. Όλα στη ζωή γίνεται για κάποιον λόγο. Δεν στενοχωριέμαι. Κάτι που δεν γίνεται μπορεί να φέρει κάτι άλλο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Τον "έδιωξε" η Μπέσσυ Αργυράκη

''Έσκασε'' η ανακοίνωση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Μέλος από το ''Happy day'' πηγαίνει ''J2US''