Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν απορρίψει το J2US για να βρεθούν σε άλλο είδους σόου, ωστόσο μέσα από την εκπομπή "Πρωινό μας" έγινε γνωστό πως πολλά ζευγάρια έχουν "κλείσει" και, μάλιστα, αποκαλύφθηκαν και κάποια από τα τρανταχτά ονόματα και των παικτών, αλλά και των τραγουδιστών.

Είναι πρόσωπα της επικαιρότητας, άλλα προέρχονται από πολύ γνωστά ριάλιτι, ενώ κάποια αφήνουν τις πίστες που πατούσαν τόσα χρόνια για να βρεθούν στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού. Ο δημοσιογράφος που μίλησε για όλα αυτά, ανέφερε και ένα ασύλληπτο περιστατικό από τα παρασκήνια, πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Όλο το παρασκήνιο για το J2US

«Θα δούμε σίγουρα τους νιόπατρους Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, αλλά και δύο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές. Λοιπόν, είναι η Άντζελα Δημητρίου και ο Σώτης Βολάνης. Θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του Άγγελου Μπράτη, ο οποίος θα συνεργαστεί επί σκηνής με την Σαμπρίνα λέγεται», είπε αρχικά.

«Υπάρχει ένα "καυτό" παρασκήνιο, καθώς τραγουδίστρια πολύ γνωστή, πολύ αγαπημένη, με μπρίο, με κέφι, με τσαχπινιά, δεν ήθελε τον τραγουδιστή που της πρότεινε ο Νίκος Κοκλώνης και ζήτησε να αντικατασταθεί γιατί δεν της άρεσε η φωνή του», κατέληξε ο ρεπόρτερ επισημαίνοντας πως, μάλλον, έχασε και εντελώς την θέση του στο σόου το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η αντιπρόταση της Έλλης Κοκκίνου στον Νίκο Κοκλώνη για την θέση του κριτή

Λίγο πριν αποχωρήσουν μια και καλή για την Αμερική, η κάμερα του Happy Day εντόπισε τον Ηλία Βρεττό και την Έλλη Κοκκίνου στο αεροδρόμιο και απέσπασε μερικές δηλώσεις τους, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή την Πέμπτη 15/9 μαζί με εκείνες της Ελίνας Παπίλα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, απάντησε για όσα ακούγονταν σχετικά με την παρουσία της ως κριτής στο J2US.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο σόου, διότι η περιοδεία της τελειώνει αφού εκείνο θα έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο έκανε μία ιδιαίτερη πρόταση στον Νίκο Κοκλώνη.

«Συζητούσαμε επίσημα ανεπίσημα αλλά δεν γίνεται γιατί θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου και εμείς επιστρέφουμε μέσα Οκτωβρίου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα πούμε λοιπόν στον Νίκο Κοκλώνη, “Νίκο μου, μπορούμε, η τεχνολογία βοηθάει, μέσω Facetime να είμαι κριτής τέταρτη για δύο εβδομάδες, την τρίτη θα είμαι μαζί σας δια ζώσης».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω πέσει από τα σύννεφα!» - Σοκαρισμένη η Έλενα Χριστοπούλου δεν πίστευε στα αφτιά της για το J2US

Αφήνει τα δελτία ειδήσεων και φεύγει για ''J2US''; Ξανθιά παρουσιάστρια συζητάει για τη θέση του κριτή στο show