Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί τα πράγματα να φαίνονται δύσκολα για τον Νίκο Κοκλώνη σχετικά με το Just The 2 of Us, ωστόσο ξέρει πολύ καλά να διχειρίζεται οποιοδήποτε εμπόδιο και για να κλείσει στόματα, ο ίδιος, αλλά και ολόκληρη η ομάδα του, ετοίμασαν το πρώτο τρέιλερ για το μουσικό σόου, το οποίο κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης 15/9.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής και η Δέσποινα Βανδή περιμένουν με ανυπομονησία να τους δείξει ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής, όμως ο παραγωγός προτιμά να το κρατήσει μυστικό μέχρι την πρεμιέρα. Μέχρι τότε, λοιπόν, το ρίχνουν στο χορό!

Το πρώτο τρέιλερ του J2US

Αδιανόητο περιστατικό στα παρασκήνια του σόου

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν απορρίψει το J2US για να βρεθούν σε άλλο είδους σόου, ωστόσο μέσα από την εκπομπή "Πρωινό μας" έγινε γνωστό πως πολλά ζευγάρια έχουν "κλείσει" και, μάλιστα, αποκαλύφθηκαν και κάποια από τα τρανταχτά ονόματα και των παικτών, αλλά και των τραγουδιστών.

Είναι πρόσωπα της επικαιρότητας, άλλα προέρχονται από πολύ γνωστά ριάλιτι, ενώ κάποια αφήνουν τις πίστες που πατούσαν τόσα χρόνια για να βρεθούν στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού. Ο δημοσιογράφος που μίλησε για όλα αυτά, ανέφερε και ένα ασύλληπτο περιστατικό από τα παρασκήνια, πριν καλά καλά ξεκινήσει.

«Θα δούμε σίγουρα τους νιόπατρους Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, αλλά και δύο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές. Λοιπόν, είναι η Άντζελα Δημητρίου και ο Σώτης Βολάνης. Θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του Άγγελου Μπράτη, ο οποίος θα συνεργαστεί επί σκηνής με την Σαμπρίνα λέγεται», είπε αρχικά.

«Υπάρχει ένα "καυτό" παρασκήνιο, καθώς τραγουδίστρια πολύ γνωστή, πολύ αγαπημένη, με μπρίο, με κέφι, με τσαχπινιά, δεν ήθελε τον τραγουδιστή που της πρότεινε ο Νίκος Κοκλώνης και ζήτησε να αντικατασταθεί γιατί δεν της άρεσε η φωνή του», κατέληξε ο ρεπόρτερ επισημαίνοντας πως, μάλλον, έχασε και εντελώς την θέση του στο σόου το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αφήνουν το J2US και πάνε στο Survivor All Star - Πολλές οι απορρίψεις για το σόου

"Έριξε" άκυρο στο J2US γιατί... - Η αντιπρόταση της Έλλης Κοκκίνου στον Νίκο Κοκλώνη για την θέση του κριτή