Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να έμεινε για κάποιο καιρό μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο η Έλλη Στάη είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/9) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, μπορεί να έχει δεχθεί πολλές προτάσεις για να αναλάβει τον σχολιασμό των πολιτικών εξελίξεων, ωστόσο αποφάσισε να ακολουθήσει μία διαφορετική οδό.

Πού θα δούμε φέτος την Έλλη Στάη

Όσο και να μην το περιμένετε, όλα δείχνουν πως η έμπειρη δημοσιογράφος, αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Κοκολώνη στο J2US. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος της, απλά σχολιάστηκε πως θα είναι πολύ ξεχωριστός.

Το J2US έχει ανάψει για τα καλά τις μηχανές του και είναι έτοιμο να επιστρέψει στα σαββατιάτικα βράδια μας, ενώ πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer, στο οποίο δεν αποκαλύπτεται βέβαια ο 4ος κριτής (δείτε το εδώ).

''Έσκασε'' η ανακοίνωση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Μέλος από το ''Happy day'' πηγαίνει ''J2US''

Φωτιά έχουν πάρει οι προετοιμασίες για το νέο ''J2US'' με τον Νίκο Κοκλώνη στην παραγωγή να αναζητά το 4ο μέλος της κριτικής επιτροπής, αφού η Μαρία Μπακοδήμου πήγε στον ΣΚΑΪ με ολοκαίνουργια και δική της εκπομπή.

Παράλληλα, πολύ σημαντικά είναι και τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το show, με τον παραγωγό να έχει κάνει τις πρώτες του κρούσεις. Μια ανακοίνωση έγινε ωστόσο γνωστή την Παρασκευή 16/9 από την Tσιμτσιλή και το Happy day, αφού πολύ αγαπημένος της και ιδιαίτερα ταλαντούχος συνεργάτης φεύγει για... ''Just''.

O λόγος για τον Λευτέρη Μητσόπουλο, γνωστό από τις μιμήσεις του, ο οποίος θα ταιριάζει ''γάντι'' στο όλο πρόγραμμα (δείτε εδώ το εντυπωσιακό trailer).

«Μια αποκάλυψη που μπορώ να σας κάνω είναι, πως το δικό μας αγόρι, ο Λευτέρης Μητσόπουλος, το αγόρι το τρελό θα είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες του Just».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Τον "έδιωξε" η Μπέσσυ Αργυράκη

Αφήνουν το J2US και πάνε στο Survivor All Star - Πολλές οι απορρίψεις για το σόου