Από Στέλλα Μούτσιου

Το tv-24.gr επιβεβαίωσε για το κοινό του ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται αυτή τη χρονιά στο Just the 2 of Us που ετοιμάζει για συνεχόμενη σεζόν ο Νίκος Κοκλώνης. Ο ίδιος, όμως, ο παραγωγός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για μία ακόμη έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του από τα γυρίσματα του trailer του σόου και εξήγησε πως επιχειρεί να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό και να φέρει τους τηλεθεατές, αλλά και όσους θα παρακοουθούν από κοντά τις μουσικές εμφανίσεις πιο κοντά από ποτέ. Πως θα συμβεί αυτό; Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν, όμως το σίγουρο είναι ότι όλοι ανυπομονούμε να μάθουμε!

Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US

«Ετοιμαζόμαστε φουλ για το πάρτι μας. Το μεγαλύτερο πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ. Γιατί θα παίζει Παρτάρα εδώ στο Just και είστε όλοι καλεσμένοι! Μου λείψατε τόσο πολύ! Σας έχω και μια μεγάλη έκπληξη στα φετινά live που γίνονται ακόμα πιο… live», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Νίκος Κοκλώνης J2US
Instagram / Νίκος Κοκλώνης

Εκτός του σόου ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Τον "έδιωξε" η Μπέσσυ Αργυράκη

Το βράδυ της Πέμπτης 15/9 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το Just The 2 of Us αφήνοντας ένα μυστήριο για τον 4ο κριτή του σόου, ωστόσο μυστήριο δεν παραμένουν σιγά σιγά τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν, αφού καθημερινά διαρρέουν τα ονόματα των παικτών και των καλλιτεχνών.

Στην εκπομπή "Πρωινό μας", λοιπόν, την Παρασκευή 16/9, ένας από τους δημοσιογράφους της ομάδας μίλησε για τον μουσικό διαγωνισμό προχώρησε σε αποκαλύψεις για την γυναίκα που απέρριψε έναν συγκεκριμένο άνδρα λόγω της φωνής του. Πρόκειται για την Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία εξήγησε πως δεν ταιριάζει με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και ζήτησε άλλον παρτενέρ.

«Η απάντηση σχετίζεται απόλυτα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και η τραγουδίστρια είναι η Μπέσσυ Αργυράκη. Δεν της άρεσε η φωνή του. Προφανώς, από τις πρόβες που κάνουν για να δουν πως δένουν τα ζευγάρια, δυσαρεστήθηκε και ήθελε να αλλάξει παρετενέρ», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ.

Και συμπλήρωσε: «Όπως μαθαίνω δεν θα είναι στο Just ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Τώρα, μπορεί να αλλάξουν πολλά, να του βάλουν άλλη ντάμα δίπλα του».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

''Έσκασε'' η ανακοίνωση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Μέλος από το ''Happy day'' πηγαίνει ''J2US''

Αφήνουν το J2US και πάνε στο Survivor All Star - Πολλές οι απορρίψεις για το σόου