Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο της τηλεοπτικό βήμα μακριά από τον ΑΝΤ1, καθώς τη Δευτέρα (12/9), η εκπομπή Πρωινό Μας θα κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ (δείτε εδώ το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες).

Τα πάντα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της εκπομπής ενώ πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκαν και επίσημα τα πρόσωπα που θα έχει στο πλευρό της η παρουσιάστρια.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου θα μας "ταξιδεύει" σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις.

H ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Πριν από λίγες ώρες, ο ΣΚΑΪ θέλησε να προετοιμάσει λίγο ακόμα το τηλεοπτικό κοινό για την πρεμιέρα και έτσι έκανε μια ανάρτηση με τον τίτλο της εκπομπής. Το Πρωινό Μας είναι πλέον γεγονός.

Πρωινό Μας Φαίη Σκορδά

Οι πρώτοι καλεσμένοι της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει το νέο της βήμα στο ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια επέστρεψε από τις διακοπές της και έπιασε αμέσως δουλειά στον σταθμό του Φαλήρου (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τους νέους συνεργάτες της).

Μπορεί η πρεμιέρα της να καθυστερεί μία εβδομάδα (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη για την μεγάλη της επιστροφή μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια έχει ετοιμάσει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για την παρθενική εμφάνισή της στο ΣΚΑΪ και έτσι η εκπομπή της, θα έχει δύο πολυσυζητημένους καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά θα υποδεχθεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island στο σταθμό του Φαλήρου καθώς και ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές καλεσμένου από την παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Νόμιζα ότι ο νικητής είναι...» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Πρωινό μας: Αυτό είναι το καμαρίνι της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ