Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε πριν από μερικές μέρες από τις διακοπές της στη Χαλκιδική και ήδη έχει ξεκινήσει να δουλεύει για την νέα εκπομπή που θα αναλάβει στο ΣΚΑΪ. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια συνεργασίας, άφησε τον ΑΝΤ1 και βρήκε το νέο της λιμάνι στο... Φάληρο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/8) στα γραφεία του σταθμού, εκεί όπου συναντήθηκε με τους συνεργάτες της, καθώς και με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος την καλωσόρισε στην «καναλάρα».

Η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το νέο ξεκίνημα που κάνει καθώς και για τους συνεγράτες που θα έχει στο πλευρό της (δείτε εδώ πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα).

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά με τους συνεργάτες της στο ΣΚΑΪ

Σκορδά ΣΚΑΪ

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Λίγο μετά το «αντίο» της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια στο τελευταίο Πρωινό), η παρουσιάστρια κλήθηκε να πάρει αποφάσεις για το κανάλι που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της.

Αφού ζύγισε τις επιλογές της, αποφάσισε πως ο ΣΚΑΪ είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνη. Κάπως έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου.

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει θέσει το δικό της βέτο στο κανάλι (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο σταθμός πρέπει να φροντίσει να βρει χρόνο για όλες τις εκπομπές που έχει στο πρόγραμμά του και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο... όχι.

Σκορδά εκπομπή ΣΚΑΪ

Έτσι αποφασίστηκε, να γίνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά δίωρη, και όχι τρίωρη όπως είχε αρχικά ακουστεί, δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 και να τελειώνει στις 12:00, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθούν οι Αταίριαστοι. Η παρουσιάστρια θα καλύπτει αποκλειστικά το κομμάτι της ψυχαγωγίας και στη συνέχεια η ενημέρωση θα περνάει στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χάνει στα σημεία η Φαίη Σκορδά - Το πρόσωπο που πήρε ο Λιάγκας από την εκπομπή της

«Για να κάνουμε 11 μήνες διακοπές...» - Η αναφορά των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ στη Φαίη Σκορδά