Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με το ΣΚΑΪ να ήρθε πολύ νωρίς μέσα στο καλοκαίρι (δείτε εδώ το μήνυμα της παρουσιάστριας μετά τη μεταγραφή της), ωστόσο θα είναι η τελευταία που θα κάνει πρεμιέρα στην ψυχαγωγία.

Συγκεκιρμένα, η Φαίη Σκορδά θα πει την πρώτη «καλημέρα» της από το Φάληρο στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ οι περισσότερες εκπομπές θα ξεκινήσουν στις 5 του μήνα, με εξαίρεση φυσικά την Μπέττυ Μαγγίρα και το Ποιος είναι Πρωινιάτικα που έχει ήδη κάνει πρεμιέρα από τη Δευτέρα (29/8).

Γιατί πήγε πίσω η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η καθυστέρηση της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, οφείλεται στα σκηνικά της που θα είναι πολύ εντυπωσιακά και χρειάζονται χρόνο για γίνουν. Η αργοπορία της κατασκευής τους, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, άγχωσε την παρουσιάστρια γιατί θα μείνει ένα βήμα πίσω από τον ανταγωνισμό, αλλά ελπίζει να ρεφάρει στα σημεία και το γυναικείο κοινό να μείνει πιστό στο ραντεβού τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο όνομα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, η οποία θα έχει στο πλευρό της την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Έλενα Χριστοπούλου και την Ελένη Φωτοπούλου.

Φαίη Σκορδά πρεμιέρα ΣΚΑΪ

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram @fayskorda

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Λίγο μετά το «αντίο» της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια στο τελευταίο Πρωινό), η παρουσιάστρια κλήθηκε να πάρει αποφάσεις για το κανάλι που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της.

Αφού ζύγισε τις επιλογές της, αποφάσισε πως ο ΣΚΑΪ είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνη. Κάπως έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου.

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει θέσει το δικό της βέτο στο κανάλι (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο σταθμός πρέπει να φροντίσει να βρει χρόνο για όλες τις εκπομπές που έχει στο πρόγραμμά του και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο... όχι.

Σκορδά εκπομπή ΣΚΑΪ

Έτσι αποφασίστηκε, να γίνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά δίωρη, και όχι τρίωρη όπως είχε αρχικά ακουστεί, δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 και να τελειώνει στις 12:00, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθούν οι Αταίριαστοι. Η παρουσιάστρια θα καλύπτει αποκλειστικά το κομμάτι της ψυχαγωγίας και στη συνέχεια η ενημέρωση θα περνάει στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έπιασε δουλειά στο ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά - Η πρώτη φωτογραφία με τους συνεργάτες της

«Για να κάνουμε 11 μήνες διακοπές...» - Η αναφορά των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ στη Φαίη Σκορδά