Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μέρες έχουν μείνει μόνο μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή Πρωινό μας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι έτοιμη για να το νέο αυτό ξεκίνημα στο σταθμό του Φαλήρου ενώ πριν κάποιες ώρες κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση για τους συνεργάτες της (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει να προσαρμόζεται στο νέο της κανάλι και μάλιστα πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο βίντεο μέσα από το καμαρίνι της στο ΣΚΑΪ.

Βέβαια προς το παρόν δεν μας έδειξε πολλά παρά μόνο έναν μεγάλο καθρέφτη που έχει μέσα. Σύντομα ωστόσο η παρουσιάστρια θα το διακοσμήσει και θα το κάνει πανέμορφο, όπως αυτό που είχε στον ΑΝΤ1.

Το καμαρίνι της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Οι πρώτοι καλεσμένοι της Φαίης Σκορδά

Μπορεί η πρεμιέρα της να καθυστερεί μία εβδομάδα (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη για την μεγάλη της επιστροφή μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια έχει ετοιμάσει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για την παρθενική εμφάνισή της στο ΣΚΑΪ και έτσι η εκπομπή της, θα έχει δύο πολυσυζητημένους καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά θα υποδεχθεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island στο σταθμό του Φαλήρου καθώς και ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές καλεσμένου από την παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Kάνει το γύρο του Instagram - Το βίντεο της Φαίης Σκορδά που "προδίδει" τους νέους συνεργάτες της

«Νόμιζα ότι ο νικητής είναι...» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά