Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του Πρωινού (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του), ο Γιώργος Λιάγκας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, η οποία έκανε «Το Πρωινό»... «Πρωινό Μας» (δείτε εδώ το trailer).

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως ο τίτλος είναι αυτό που παίζει τη μικρότερη σημασία σε μία εκπομπή, ενώ έστειλε τις ευχές του στη Φαίη Σκορδά για το νέο της ξεκίνημα.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

«Στην τηλεόραση νόμιζα ότι ο νικητής είναι ένας, αλλά έκανα λάθος. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά. Ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή. Κάπως θα λεγόταν. Τα πρόσωπα παίζουν. Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Καλή επιτυχία στη Φαίη και σε μας και σε όλες τις εκπομπές», είπε αρχικά σχετικά με τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

«Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν μια προσωπική επιλογή που έκανε η ίδια να πάει στον ΑΝΤ1 και το έμαθα 2-3 μέρες πριν ανακοινωθεί. Και η ίδια δεν θέλει και δεν έχει κάποιο λόγο να εμπλακεί στο δημοσιογραφικό κομμάτι. Για ποιο λόγο να εμπλακεί η Δούκισσα σε όλο αυτό; Θα μπαίνει στο κομμάτι με τα πιο ανάλαφρα θέματα», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια έχει ετοιμάσει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για την παρθενική εμφάνισή της στο ΣΚΑΪ και έτσι η εκπομπή της, θα έχει δύο πολυσυζητημένους καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά θα υποδεχθεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island στο σταθμό του Φαλήρου καθώς και ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές καλεσμένου από την παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Περνάει στην... αντεπίθεση η Φαίη Σκορδά - Σημαντικές αποφάσεις για την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ

Όλη η αλήθεια - Γιατί καθυστερεί η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ