Από Ελένη Μήτση

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζει πυρετωδώς την επιστροφή της στην τηλεόραση για τη νέα σεζόν και πιο αναλυτικά, το διαφορετικό ξεκίνημα, που θα κάνει λέγοντας την καλημέρα της από τον σταθμό του ΣΚΑΪ.

Η έμπειρη παρουσιάστρια έχει μελετήσει ένα προς ένα τα βήματά της και μάλιστα για συγκεκριμένους λόγους θα βγει στον αέρα, μια βδομάδα μετά από τις πρεμιέρες του ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, έχει ήδη βρει τους πρώτους καλεσμένους της, τους οποίους και θα φιλοξενήσει στο νέο της πλατό, το οποίο και είδαμε μέσα από το επίσημο trailer του ''Πρωινό μας''.

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το ''Πρωινό μας'' με τη Φαίη Σκορδά

Γιατί καθυστερεί η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Μπορεί η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με το ΣΚΑΪ να ήρθε πολύ νωρίς μέσα στο καλοκαίρι (δείτε εδώ το μήνυμα της παρουσιάστριας μετά τη μεταγραφή της), ωστόσο θα είναι η τελευταία που θα κάνει πρεμιέρα στην ψυχαγωγία.

Συγκεκιρμένα, η Φαίη Σκορδά θα πει την πρώτη «καλημέρα» της από το Φάληρο στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ οι περισσότερες εκπομπές θα ξεκινήσουν στις 5 του μήνα, με εξαίρεση φυσικά την Μπέττυ Μαγγίρα και το Ποιος είναι Πρωινιάτικα που έχει ήδη κάνει πρεμιέρα από τη Δευτέρα (29/8).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η καθυστέρηση της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, οφείλεται στα σκηνικά της που θα είναι πολύ εντυπωσιακά και χρειάζονται χρόνο για γίνουν. Η αργοπορία της κατασκευής τους, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, άγχωσε την παρουσιάστρια γιατί θα μείνει ένα βήμα πίσω από τον ανταγωνισμό, αλλά ελπίζει να ρεφάρει στα σημεία και το γυναικείο κοινό να μείνει πιστό στο ραντεβού τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο όνομα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, η οποία θα έχει στο πλευρό της την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Έλενα Χριστοπούλου και την Ελένη Φωτοπούλου.

Φαίη Σκορδά πρεμιέρα ΣΚΑΪ

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram @fayskorda

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πήρε και επίσημα τη θέση της Σκορδά - Το επίσημο trailer του Πρωινού με τη Δούκισσα Νομικού και τον Γιώργο Λιάγκα

Έπιασε δουλειά στο ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά - Η πρώτη φωτογραφία με τους συνεργάτες της