Από Πέννυ Μαστοράκου

Το κοινό ανυπομονούσε για την πρώτη συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο, και την αποθέωσε με τα σχόλιά του στο Twitter, τα οποία ήταν ένα και ένα! Να δούμε λοιπόν τι θα κάνει απόψε, το βράδυ της Τρίτης 11/10 στο νέο επεισόδιο (δείτε εδώ όλα όσα θα παρακολουθήσουμε), όπου η Ελισάβετ έχει άλλη μία απρόσμενη, σχεδόν ακατάλληλη για μία καλόγρια συνάντηση με τον Πέτρο!

Μπορεί στα επόμενα επεισόδια να υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σταματήσουν αυτό τον έρωτα, μέχρι τότε όμως, ο πειρασμός έχει ήδη μπει στο μυαλό της Ελισάβετ, και παλεύει ανάμεσα στα εγκόσμια και σε αυτά που θέλει η καρδιά της!

Μόνος στο σπίτι ο Πέτρος με την Ελισάβετ

Πεπεισμένη πως όλοι λείπουν από το σπίτι και πως μπορεί να κάνει μπάνιο με την ησυχία της, η Ελισάβετ πάει στο μπάνιο χωρίς να έχει ιδέα τι την περιμένει! Ο Πέτρος, νομίζοντας και ο ίδιος πως είναι μόνος του βγάζει τα ρούχα του και τότε γίνεται το μοιραίο καθώς πηγαίνει στο δωμάτιό του να αλλάξει.

Εκεί γίνεται το μοιραίο! Η Ελισάβετ με βρεγμένα μαλλιά βγαίνει από το μπάνιο, και οι δυο τους αντικρίζονται για πρώτη φορά όπως πραγματικά είναι!

Θα βγουν όλα στη φόρα σιγά σιγά

Ένοχα μυστικά, και σκοτεινές αποκαλύψεις θα έρθουν να συνταράξουν τους ήρωες, οι οποίοι τελικά με έναν τρόπο συνδέονται μεταξύ τους και η πλοκή μας συναρπάζει!

Ένας από τους πιο μυστηριώδης ρόλους, είναι αυτός της Πολυξένης, η οποία κρύβει πολλά μυστικά από τον Λευτέρη (τον οποίο παράλληλα προσπαθεί να πείσει να αποκληρώσει την Ελισάβετ), τα οποία αποκαλύπτονται ένα ένα. Είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως το παρελθόν της συνδέεται άμεσα με τον Θέμη Καστρινό, και φοβάται που τα παιδιά τους έρχονται κοντά, ωστόσο η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη από αυτή που φανταζόμασταν!

Την ώρα που ο Λευτέρης έχει επικεντρωθεί στην κόρη του και προσπαθεί απεγνωσμένα να την κάνει να απαρνηθεί το μοναστήρι, εκείνη τηλεφωνεί στον Θέμη! Αυτός αμέσως την αναγνωρίζει, καθώς οι δυο τους, όσο εκείνη δούλευε για εκείνον, είχαν σχέση, η οποία μάλιστα είχε οδηγήσει τον επιχειρηματία στην καταστροφή! Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: «Η μοναχή λιγουρευέται το τεκνό» - Τα σχόλια του twitter για τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ

Μαύρο ρόδο: Δεν είναι ένας αλλά δύο - Οι άντρες που θα διεκδικήσουν τη μοναχή Ελισάβετ