Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει, το επεισόδιο της Κυριακής 9/10 στο Μαύρο Ρόδο, και ήδη το Twitter πήρε φωτιά με σχόλια από το πρώτο λεπτό, για την στιγμή που περίμεναν όλοι εδώ και μέρες, την συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ, καθώς ο νεαρός έχει ήδη ερωτευτεί την κοπέλα και ας μην το παραδέχεται, κρύβοντας τα θέλω του πίσω από το χαζό στοίχημα με τους φίλους του.

Προσπαθεί να την προσεγγίσει, και με την βοήθεια του Λευτέρη τα καταφέρνει, ωστόσο σε πρώτο πλάνο τρώει πόρτα, δηλαδή τον απορρίπτει καθαρά, όμως στην συνέχεια της σειράς θα γίνει ο λόγος που θα της εναντιωθούν με κάθε τρόπο Όλγα και Πολυξένη...

"Έπεσε" το Twitter με την πρώτη σκηνή του Πέτρου και της Ελισάβετ

Θα συναντηθεί ο κόσμος του Πέτρου με της Ελισσάβετ; Το spoiler του Μιχαήλ Ταμπακάκη για το μέλλον της σειράς

Ο πρωταγωνιστής Μιχαήλ Ταμπακάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Παρασκευή 7/10 μιλώντας τόσο για τον ρόλο, που υποδύεται στη σειρά όσο και για τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Ο ηθοποιός, που έχει κάνει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια φοβερή εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό, εξήγησε πως δεν έχει καμία σχέση ο εαυτός του με τον Πέτρο, που βλέπουμε να παριστάνει στη σειρά. Είναι γνωστό άλλωστε, πως έχει σχέση με μια ταλαντούχα ηθοποιό, επομένως δε θα μπορούσε να είναι και στη ζωή ο γόης με τις χιλιάδες κατακτήσεις, όπως και στο Ρόδο.

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ μακριά από εμένα. Έχει μεγαλώσει με πολύ διαφορετικά πρότυπα από αυτά που συναντάει στην πορεία. Είναι κακομαθημένος και δεν του έχει λείψει τίποτα.

Αλλά δεν έχει συναντήσει αυτό που λέμε την έννοια του έρωτα. Στη σειρά συγκρούονται τα πρέπει και τα θέλω. Εγώ στη ζωή μου ακολουθώ τα θέλω αλλά κάποιες φορές αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις τα πρέπει!».

«Το στοιχείο που ξεχωρίζει τη σειρά είναι οι τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Δύο κόσμοι που δεν θα μπορούσαν να έρθουν ποτέ κοντά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - ασύλληπτο spoiler: Δεν είναι ανάπηρος και σίγουρα καθόλου αθώος! Όλη η αλήθεια για τον Σταυρίνο

Μαύρο Ρόδο spoiler: «Βατερλό» η πρώτη συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ - Το πρόσωπο που μεσολαβεί για να μιλήσουν