Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», που χθες 10/10 "σάρωσε" για ακόμη μία φορά στο Twitter, επιστρέφει απόψε 11/10 με ένα νέο επεισόδιο και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα μιας και ο Πέτρος θα μείνει για πρώτη φορά μόνος στο σπίτι με την Ελισάβετ.

Τι θα δούμε σήμερα (11/10) στο Μαύρο Ρόδο

Αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι. Η ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία τής Ελισάβετ. Όμως, ποιο είναι το τρομερό μυστικό που φυλά η Αυξεντία για τη νύχτα που η Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι και συνεχίζει να τη στοιχειώνει;

Ο Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με τον Σαράντο, ενώ ο Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της και ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στα χοιροστάσιο.

Μαύρο Ρόδο 11/10

Ο Θέμης, που δεν πιστεύει τα όσα του είπε η γυναίκα του για το ξενοδοχείο, ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες, ενώ ο Βίκος «χοντραίνει» το παιχνίδι. Παράλληλα θα αποκαλυφθεί το μυστικό που συνδέει τον Θέμη με την Πολυξένη, ενώ η Ελισάβετ για πρώτη φορά μένει μόνη της σπίτι μαζί με τον Πέτρο.

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Γεράσιμου με την αδερφή Ελισάβετ

Το "Μαύρο Ρόδο" σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης και αυτό δίνει το έναυσμα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν να συνεχίσουν την καλή δουλειά. Οι ίδιοι, μάλιστα, παραχώρησαν συνέντευξη στα παρασκήνια των γυρισμάτων στην εκπομπή Mega Καλημέρα την Δευτέρα 10/10 και έδωσαν μερικά spoilers.

«Η Κασσιανή, ναι μεν είναι μία καλόγρια, αλλά δεν θα έλεγα ότι έχει αφιερώσει την ψυχή της στο Θεό. Είναι ένα πρόσωπο, το οποίο ακόμα δεν έχει ξεδιπλώσει τα χαρτιά του ως χαρακτήρας. Είναι η κακιά του μοναστηριού», είπε χαρακτηριστικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Και ο Νίκος Κούκας, ο οποίος υποδύεται τον Γεράσιμο, αποκάλυψε: «Υπάρχει μία πολύ βαθιά αγάπη που τους συνδέει, αλλά δεν θέλω να προδώσω κάτι παραπάνω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: Δεν είναι ένας αλλά δύο - Οι άντρες που θα διεκδικήσουν τη μοναχή Ελισάβετ

«Δεν ήξερα καθόλου ελληνικά» - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της "καλόγριας" Φωτεινής Παπαθεοδώρου από το Μαύρο Ρόδο