Από Ελένη Μήτση

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10/10 για το Μαύρο ρόδο με το κοινό να παρακολουθεί τις εξελίξεις ανάμεσα στην γνωριμία του Πέτρου και της Ελισάβετ δύο πολύ διαφορετικών παιδιών.

Ο Πέτρος για την ώρα μένει στο σπίτι της μοναχής, οπότε οι κοινές τους σκηνές δεν είναι λίγες με τους χρήστες του twitter να κάνουν πανικό για τον περίεργο και εντελώς απαγορευμένο αυτόν έρωτα (το στοίχημα του Πέτρου με τους φίλους του για την Ελισάβετ).

Τα σχόλια του twitter για το ειδύλλιο μεταξύ Πέτρου και Ελισάβετ

Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ στο υπόγειο του πατρικού της

Δύο πολύ διαφορετικοί κόσμου συναντιούνται στο Μαύρο ρόδο με τον Πέτρο να προσπαθεί να γνωρίσει την πραγματικότητα της μοναχής Ελισάβετ, που για τον πατέρα της λέγεται Άννα.

Τα νεαρά παιδιά, παρά το ανώριμο στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος με τους κολλητούς του θα έρθουν σταδιακά πιο κοντά. Μάλιστα στο επεισόδιο της Κυριακής 9/10 είδαμε τον φοιτητή να κάνει την πρώτη προσπάθεια να τη συναντήσει στο υπόγειο του πατρικού της.

Όταν όμως εκείνη έδειξε αρνητική εκείνος ανέφερε: « Μάλλον ενοχλώ, καλύτερα να πηγαίνω. Δικό μου το λάθος, θα έπρεπε να το σκεφτώ πριν μιλήσω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν ήξερα καθόλου ελληνικά» - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της "καλόγριας" Φωτεινής Παπαθεοδώρου από το Μαύρο Ρόδο

Μαύρο ρόδο: Του είχε σώσει τη ζωή πριν την παράνομη σχέση με την Αγγελική - Το μυστικό του Βίκου και του Θέμη