Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε λίγες ώρες, και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 9/10 θα δούμε το τρίτο επεισόδιο της σειράς που έχει κατακτήσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, του Μαύρου Ρόδου, και αναμένει πως και πως τις εξελίξεις! Ωστόσο στα επόμενα επεισόδια θα γίνει κυριολεκτικά χαμός, καθώς εκτός από το γεγονός του ότι η Πολυξένη θα αντιληφθεί ποιανού παιδί είναι ο Πέτρος (δείτε εδώ τι σχέση έχει με τον Καστρινό) η Όλγα θα ξεκινήσει πόλεμο εναντίον της ετεροθαλούς αδερφής της Ελισάβετ!

Ο Πέτρος ξημεροβραδιάζεται στο μοναστήρι και η Όλγα τα μαθαίνει όλα!

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τις ζημιές στο μοναστήρι να αποκαθίστανται και οι καλόγριες να επιστρέφουν και πάλι πίσω, και τότε ξεκινούν όλα! Ο Πέτρος ξεκινά να προσεγγίζει την Ελισάβετ, κάτι που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται όλοι, μαζί και ο πατέρας του!

Μαύρο Ρόδο Πέτρος Ελισάβετ

Την επισκέπτεται διαρκώς στο μοναστήρι και όσο και αν επιμένει προς τα έξω πως όλα τα κάνει για το στοίχημα, η αλήθεια είναι μία, είναι ερωτευμένος μαζί της! Μόλις η αδελφή του αποκαλύψει στην Όλγα πως ο Πέτρος βλέπει καθημερινά την αδερφή της, γίνεται πυρ και μανία και απευθύνεται στην μητέρα της, η οποία άλλο που δεν θέλει να την απομακρύνει! Όλγα και Ελισάβετ σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωπες και τότε ξεκινά το απόλυτο δράμα!

Μοιράζονται την ίδια γυναίκα! Ο Θέμης θα πιάσει την Αγγελική στα πράσα με τον Βίκο

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε με την οικογένεια Καστρινού να ζει δράμα και ταραχή μαζί. Ο Θέμης μπορεί να πιέζει τη γυναίκα του, αλλά σίγουρα δε θα χαρεί καθόλου όταν μάθει πως έχει εραστή.

Το πρόσωπο μάλιστα, που έχει βρει τον έρωτα η Αγγελική είναι ο Βίκος και αυτό είναι που θα τρελάνει τον Καστρινό. Οι δύο τους από δύο καλοί φίλοι μπλέχτηκαν στη νύχτα και έγιναν ανταγωνιστές σε διαφορετικά μαγαζιά. Θα καταφέρει με ένα σχέδιο και θα τους πιάσει στα πράσα...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση» - Ο λόγος που η Κατερίνα Διδασκάλου δέχθηκε τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο ρόδο: Ο σκοτεινός χαρακτήρας της μοναχής Κασσιανής - Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει...