Από Ελένη Μήτση

Πολλά τα ερωτηματικά για τη νέα σειρά ''Μαύρο ρόδο'', όμως ένα είναι το σίγουρο και αυτό αφορά στον Πέτρο και την Ελισάβετ, δύο νεαρά παιδιά που θα έρθουν αντιμέτωποι με το απαγορευμένο.

Η Ελισάβετ ωστόσο, πριν γίνει μοναχή λεγόταν Άννα και είχε κανονική ζωή. Ένα απομεινάρι της από τότε είναι ο παιδικό της φίλος Γεράσιμος, ο οποίος είναι πάντα δίπλα της. Σιγά σιγά αποκαλύπτεται, πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Θα συγκρουστεί άραγε με τον Πέτρο; (δείτε εδώ στιγμές από την συνάντηση Πέτρου και Ελισάβετ).

Το ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Πέτρο, την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο

Η φωτογραφία, που δημοσίευσε η επίσημη σελίδα του Μαύρου ρόδου στο Insagram για τα τρία παιδιά!

View this post on Instagram

A post shared by Μαύρο Ρόδο Backstage 🌹 (@mavrorodo_backstage_official)

Η αποκάλυψη που τα ανατρέπει όλα για τον Γεράσιμο και την αδερφή Ελισάβετ

Το "Μαύρο Ρόδο" σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης και αυτό δίνει το έναυσμα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν να συνεχίσουν την καλή δουλειά. Οι ίδιοι, μάλιστα, παραχώρησαν συνέντευξη στα παρασκήνια των γυρισμάτων στην εκπομπή Mega Καλημέρα την Δευτέρα 10/10 και έδωσαν μερικά spoilers.

«Η Κασσιανή, ναι μεν είναι μία καλόγρια, αλλά δεν θα έλεγα ότι έχει αφιερώσει την ψυχή της στο Θεό. Είναι ένα πρόσωπο, το οποίο ακόμα δεν έχει ξεδιπλώσει τα χαρτιά του ως χαρακτήρας. Είναι η κακιά του μοναστηριού», είπε χαρακτηριστικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Και ο Νίκος Κούκας, ο οποίος υποδύεται τον Γεράσιμο, αποκάλυψε: «Υπάρχει μία πολύ βαθιά αγάπη που τους συνδέει, αλλά δεν θέλω να προδώσω κάτι παραπάνω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σάρωσε» τον ανταγωνισμό το Μαύρο Ρόδο - Τα νούμερα που έκανε χθες (9/10)

Μαύρο Ρόδο: «Αμάρτησε μαζί μου και έλα!» - "Έπεσε" το Twitter με την πρώτη τετ α τετ συνάντηση Πέτρου και Ελισάβετ