Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο μας περιμένει το βράδυ της Τρίτης 11/10 στο Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε απόψε) και σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε πως ότι έχει πει η Ελισάβετ (την οποία δεν θα την διεκδικήσει μόνο ο Πέτρος αλλά και ο...) για τον πατέρα και την μητριά της Πολυξένη, είναι αλήθεια, και οι κατηγορίες της καθόλου αβάσιμες!

Από το πρώτο επεισόδιο, η Ελισάβετ, ως μικρή Άννα, έχει μνήμες από τον θάνατο της μητέρας της, ο οποίος συνέβη πάνω σε μία συμπλοκή στο σπίτι της, ανάμεσα σε εκείνη τον πατέρα της και την Πολυξένη. Το τοπίο είναι θολό, ωστόσο αντιλαμβανόμαστε πως προέκυψε από ατύχημα, κάτι που σιγά σιγά αρχίζουμε και ανακαλούμε...

Η Πολυξένη επιβεβαιώνει τον χειρότερο φόβο της και παρακαλά τον Λευτέρη να την αποκληρώσει

Ο φόβος και ο "τρόμος" θα λέγαμε της Πολυξένης, είναι πως μία μέρα θα βρεθούν στον δρόμο καθώς η περιουσία είναι της Ελισάβετ, και θεωρεί πως αργά ή γρήγορα οι καλόγριες θα την πάρουν από αυτούς και θα τους αφήσουν στο έλεος.

Η ίδια μετά τον ερχομό της Ελισάβετ στο σπίτι, την προσεγγίζει και της εξηγεί πως τους κατηγορεί για πράγματα που δεν έκαναν, και πως ότι συνέβη ήταν ένα τραγικό ατύχημα, και έτσι ανακαλύπτει πως η Ελισάβετ τα γνωρίζει όλα και τρέχει έντρομη στον Λευτέρη!

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της "καλόγριας" Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" παραχώρησε συνέντευξη η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η πρωταγωνίστρια της σειράς, και μίλησε για την συνεργασία της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που παίζουν στο σίριαλ, όπως για παράδειγμα με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη (δείτε εδώ τις πραγματικές τους σχέσεις), αλλά και την Κατερίνα Διδασκάλου.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον τρόπο που κατάφερε να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο, ενώ μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια, την καταγωγή της και τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα.

«Κάνω για αρκετά χρόνια δοκιμαστικά που μου έχει στείλει η casting director της σειράς. Όταν προέκυψε το Μαύρο Ρόδο ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου και μου πρότεινε τον ρόλο της Ελισάβετ. Έκανα ένα self tape το οποίο το έστειλα και μετά ήρθα στην Αθήνα να κάνω πολλά δοκιμαστικά ακόμα και μετά έκλεισε ο ρόλος», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είναι κάτι που διαφέρει πάρα πολύ από τη δική μου ζωή και γι' αυτό ήταν μία πρόκληση για μένα»

Όσον αφορά στο αν πιστεύει στους απαγορευμένους έρωτες, δήλωσε: «Η Ελένη Καπλάνη, η οποία έχει γράψει το βιβλίο, μου είχε πει πως είναι βασισμένο σε μία αληθινή ιστορία, οπότε φαντάζομαι ναι. Και είναι πάντα οι πιο ελκυστικοί έρωτες, πιστεύω».

Και πρόσθεσε για την πιο δύσκολη σκηνή της: «Η Ελισάβετ κλαίει πάρα πολύ και υπήρχαν μέρες στα γυρίσματα που κάναμε 7 σκηνές και στις 7 σκηνές κλαίει. Οπότε, υπήρχαν δύσκολες μέρες, γιατί μπαίνεις σε ένα σκεπτικό εντελώς διαφορετικό και είναι δύσκολο να βγεις μετά από αυτό. Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν μία που κάναμε προχθές, που κάτι συμβαίνει και τρέχει η Ελισάβετ κλαίγοντας μέσα στην εκκλησία και προσεύχεται στον Αη Γιώργη».

«Ο Μιχαήλ είναι πάρα πολύ ταλαντούχος και χαρισματικός και τυχαίνει το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα να ήταν με τον Μιχαήλ πριν από μήνες και μετά έκανα δοκιμαστικά με πάνω από άλλους 20 ηθοποιούς και το τελευταίο δοκιμαστικό ήταν πάλι με τον Μιχαήλ και χάρηκα πάρα πολύ, γιατί πέρα το ότι είναι πολύ ταλαντούχος είναι και πολύ επαγγελματίας και με εκπλήσσει μερικές φορές με αυτά που κάνει και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο για την συνεργασία μας.

Έχουμε φτιάξει μία πολύ φιλική σχέση και είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να εμπιστεύεσαι τον άλλο και να νιώθεις άνετα μαζί του», επισήμανε για τον συνεργάτη της.

Και κατέληξε για την ζωή και την καταγωγή της: «Γεννήθηκα στην Αγγλία και ζούσα εκεί μέχρι 7 χρονών και μετά ο πατέρας μου βρήκε δουλειά στην Ελλάδα, οπότε ήρθαμε στην Ελλάδα. Δεν ήξερα καθόλου ελληνικά, έμαθα, μπήκα στη δευτέρα δημοτικού και έμαθα και μετά γύρισα πάλι για το πανεπιστήμιο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Πώς είναι κάτω από τα ράσα η μοναχή του Μαύρου Ρόδου - Φωτογραφίες με μαγιό

Μαύρο Ρόδο: Σε μοναστήρι Διδασκάλου και Παπαθεοδώρου - Μελέτησαν τους ρόλους τους δίπλα στις καλόγριες