Από Πέννυ Μαστοράκου

Για το Μαύρο Ρόδο του οποίου η πρεμιέρα είναι σε λίγες μέρες και ανυπομονούν όσο τίποτα οι τηλεθεατές (δείτε εδώ τις ημέρες και ώρες προβολής της δραματικής σειράς) μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 27/9 στην εκπομπή Ελένη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, όπως έχουν κάνει και άλλοι συνάδελφοί του από την σειρά (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Κακούρη λίγες μέρες πριν).

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του, ο οποίος δεν είναι τόσο ευχάριστος, και αποκάλυψε και κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες δεν γνωρίζαμε, και μας βάζουν λίγο περισσότερο στο ζουμί της υπόθεσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το Μαύρο Ρόδο

«Κάνω τον πατέρα της καλόγριας Ελισάβετ. Είναι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος… Έδωσε το παιδί, τον πονάει όμως και θα θέλει να το φέρει πίσω και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση. Για μένα δεν θα ήταν εύκολο να διαχειριστώ την απόφαση της κόρης μου να ασχοληθεί με τα θεία. Είπα το ναι σε αυτή τη δουλειά γιατί είναι μια δραματική σειρά και είχα κουραστεί με τις κωμωδίες» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μαυροφορεμένη η Διδασκάλου αποκαλύπτει για τον ρόλο της

Όλο το Διαφάνι σύσσωμο στην νέα σειρά με τους μισούς ηθοποιούς σε σκοτεινούς ρόλους και τους άλλους μισούς σε εντελώς αντίθετη φορά, πιο συγκεκριμένα σε μοναστήρι. Η Κατερίνα Διδασκάλου λοιπόν μας συστήνεται ως Ηγουμένη Φιλαρέτης (μελέτησε το ρόλο της δίπλα σε καλόγριες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει καλύτερα) και μας μιλά για τη μεταμόρφωση και τα σχόλια του κόσμου για το νέο αυτό τηλεοπτικό της βήμα.

«Στην αρχή μου έλεγαν όλοι ότι η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες ήταν κόντρα ρόλος. Μετά μου έλεγαν ότι είναι ραμμένος ο ρόλος πάνω σου. Τώρα μου λένε για την Ηγουμένη Φιλαρέτη. Είναι τόσο διαφορετικό πράγμα από τη Μυρσίνη. Είναι μία πολύ μεγάλη στροφή ως ρόλος αλλά και μία μεγάλη πρόκληση.

Δεν ήθελα φέτος να κάνω τηλεόραση αλλά επειδή είναι κάτι τόσο διαφορετικό, σε ένα άλλο κλίμα. Όχι μόνο οπτικά, είναι μία θετική ηρωίδα. Δεν είναι η κακιά της υπόθεσης, αλλά μία πεφωτισμένη καλόγρια και όχι στενόμυαλη»

«Μου γράφουν στο Instagram πως με είχαν συνηθίσει ως Μυρσίνη και ξαφνικά τους κακοφάνηκε που με είδαν τόσο καλυμμένη. Αυτό είναι υπέροχο. Πάντα απαντάω στα μηνύματα των θαυμαστών μου. Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχουμε» πρόσθεσε η σπουδαία ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Άρχισαν τα όργανα» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε σκηνές από τα γυρίσματα της σειράς

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Μία άλλη χωρίς τα ράσα - Το Instagram της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου