Από Στέλλα Μούτσιου

Μία νέα σειρά έρχεται στο MEGA, γεμάτη εκπλήξεις, και ο λόγος για το "Μαύρο Ρόδο", που υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό και να φέρει τα πάνω κάτω σε όσα έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα στις σειρές που προβάλλουν τα κανάλια. Πολλοί από τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν έρχονται από το καστ των "Άγριων Μελισσών", με το ζεύγος των Σεβαστών να είναι από τους πρώτους.

Είδαμε, λοιπόν, την Κατερίνα Διδασκάλου ντυμένη καλόγρια για τις ανάγκες του ρόλου και ο Λεωνίδας Κακούρης, ο πρώην τηλεοπτικός της σύζυγος, διέρρευσε μερικά ακόμα πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη από τα γυρίσματα της σειράς "Μαύρο Ρόδο"

Οι συμπρωταγωνιστές του και ο ίδιος βρισκόντουσαν σε ένα νυχτερινό κέντρο και εκείνος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Άρχισαν τα όργανα», δημιουργώντας περιέργεια στο κοινό για όσα θα ακολουθήσουν.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας και βίντεο: Instagram / Λεωνίδας Κακούρης

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δίνει spoiler για τα πρώτα επεισόδια

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9) ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο νεαρός πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο και αποκάλυψε μερικές σπαρταριστές λεπτομέρειες για τα πρώτα επεισόδια.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θα ενσαρκώσει τον νεαρό που θα κλέψει την καρδιά της Αδελφής Ελισάβετ και μαζί της θα ζήσει έναν απαγορευμένο έρωτα (δείτε εδώ το μοναστήρι που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τη σειρά).

«Χθες στο γύρισμα ο σκηνοθέτης της σειράς μου έδειξε τα πρώτα πέντε λεπτά της σειράς. Θέλω να πω ότι είναι απίστευτο, όχι γιατί παίζω. Είμαι πολύ αυστηρός, είμαι ξινός, δεν μου αρέσει τίποτα και δεν μου αρέσει να με βλέπω. Αυτό που είδα είναι αριστουργηματικό.

Είναι πολύ ωραία γραμμένο το «Μαύρο Ρόδο» και έχει τρομερό σασπένας. Είμαστε στο επεισόδιο 25 και έχει γίνει μακελειό! Είναι πολύ ενδιαφέρον και σε κρατάει. Αυτό που κάνει είναι να θέτει ερωτήματα και να μη δίνει απαντήσεις, να μας προβληματίζει σωστά και όχι διδακτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Μία άλλη χωρίς τα ράσα - Το Instagram της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου