Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετράγαμε αντίστροφα και η μέρα έχει φτάσει! Την Δευτέρα 2/10 θα ζωντανέψει στις οθόνες μας η σειρά που περιμέναμε όλοι, το Μαύρο Ρόδο, το νέο δράμα του Mega, το οποίο υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την υπόθεση αλλά και τις ερμηνείες των ηθοποιών (δείτε εδώ το απίστευτο spoiler του πρωταγωνιστή).

Η ιστορία που περιμένουμε όλοι πως και πως, κάνει πρεμιέρα στις 22:30 το βράδυ, και το βιβλίο της Ελένης Καπλάνη με τον ομώνυμο τίτλο παίρνει σάρκα και οστά στην μικρή οθόνη (δείτε εδώ όσα δήλωσε η συγγραφέας για το έργο).

Οι μέρες και ώρες προβολής του Μαύρου Ρόδου

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της.

Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι! Οι μέρες και ώρες προβολής θα είναι από Κυριακή ως Τετάρτη στις 22:30!

«Με έκαναν να ανατριχιάσω» - "Πανικός" στο Twitter πριν την πρεμιέρα

Πριν καλά καλά προβληθεί οποιαδήποτε σκηνή, το κοινό φαίνεται πως έχει "ξετρελαθεί". Απόδειξη αυτού είναι τα σχόλια στο Twitter, τα οποία "πέφτουν βροχή". Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και ενθουσιασμός, καθώς πολλοί από τους πρωταγωνιστές έπαιζαν και στις Άγριες Μέλισσες και αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο.

=

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Του ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες από το δικό του τροχαίο - Ο τραγικός ρόλος του Νίκου Πολυδερόπουλου στο Μαύρο Ρόδο

Από Μυρσίνη Σεβαστού σε Ηγουμένη Φιλαρέτη - Μαυροφορεμένη η Διδασκάλου αποκαλύπτει για το Μαύρο Ρόδο