Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9, και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα).

Ο ηθοποιός, λοιπόν, αναφέρθηκε αρχικά στην πρωταγωνίστρια γύρω από την οποία κινείται ολόκληρη η πλοκή, ωστόσο αποκάλυψε και ένα σημαντικό στοιχείο για τον χαρακτήρα που υποδύεται, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και το επόμενο μαγαζί που θα ανοίξει θα είναι ένα στριπτιτζάδικο.

Οι αποκαλύψεις του Λεωνίδα Κακούρη για το Μαύρο Ρόδο

«Είναι ένα κορίτσι που πραγματικά βασανίζεται μέσα της. Δεν είναι ένα κορίτσι που κάνει κάποια καπρίτσια. Είναι ένα πλάσμα που δεν είχε την επιλογή να ζήσει είτε έξω ως κοσμική, ως παιδάκι να ζήσει την ηλικία της και μπήκε σε ένα μοναστήρι και φτάνει 18 ετών. Το δίλλημα είναι τεράστιο», είπε αρχικά για την πρωταγωνίστρια.

Και συμπλήρωσε: «Ετοιμάζομαι να ανοίξω και στριπτιτζάδικο, αλλά σοβαρό, όχι τώρα...Θα είναι τζάμι. Από Δούκας στα Κάστρα».

«Νομίζω ότι έγινε αυτό το κλικ», κατέληξε αναφερόμενος στην τηλεοπτική του σύζυγο και τις δυσκολίες που μπορεί να είχαν αρχικά μέχρι να μπορέσουν να συνδεθούν.

Η ατάκα του ηθοποιού που "τρέλανε" την Ελένη Μενεγάκη

Λίγο νωρίτερα, η παρουσιάστρια τον ρώτησε και για την πρώην τηλεοπτική του σύζυγο, η οποία πρωταγωνιστεί επίσης στη συγκεκριμένη σειρά: «Να σου πω κάτι τώρα που θα βλέπεις στη σειρά την Κατερίνα Διδασκάλου μέχρι πέρυσι τρία χρόνια σύζυγό σου (στις Άγριες Μέλισσες) σε ένα τελείως τώρα κόντρα ρόλο, που θα συναντιέστε, δεν ξέρω βέβαια στον ρόλο αν θα συναντιέστε, αλλά φαντάζομαι κάποια στιγμή…».

Και ο Λεωνίδας Κακούρης τη διέκοψε και της είπε: «Έχουμε μία συνάντηση και είναι πολύ αστεία. Μου αρέσει, είναι ωραία… Ζω για αυτή τη στιγμή που θα μπω μέσα και θα πω στην Κατερίνα «καλησπέρα γερόντισσα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό - Πλάνα από τις σκηνές στο μοναστήρι

Μυρτώ Αλικάκη - Μαύρο Ρόδο: «Παρόλο που είμαι καλόγρια δεν είμαι και τόσο αγία...»