Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αγάπη τους έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν, και παρά τα εμπόδια και τα μίση που σπέρνουν ανάμεσά τους, και ειδικότερα η μητέρα της Αρετή, ο Φίλιππος και η Βασιλική προσπαθούν να επιβιώσουν σε αυτές τις νέες συνθήκες της Αρεόπολης, και να μεγαλώσουν ήσυχα το μωρό τους μακριά από κάθε κακό, ωστόσο χωρίς να το ξέρουν είναι ήδη σε θανάσιμο κίνδυνο!

Στην Γη της Ελιάς, θα δούμε ότι το ζευγάρι θα βιώσει ακόμη μία εξαιρετικά δύσκολη συνθήκη με την απαγωγή τους, ενώ μαζί κινδυνεύει και η πολύτιμη κόρη τους. Το ζευγάρι που έχει λατρευτεί από το Twitter όσο κανένα άλλο, με αφορμή το επεισόδιο της Παρασκευής 23/9 έχει γίνει για ακόμη μία φορά νο1 trend!

Το Twitter αγωνιά για τον Φίλιππο και την Βασιλική στη Γη της Ελιάς

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Ιφιγένειας Τζόλα

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Ο «Φίλιππος» και η «Βασιλική» της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, όλο και αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.

Κάτι οι κοινές εμφανίσεις σε βραδινές εξόδους και τα φιλιά που ανταλλάσσουν, κάτι τα κοινά στιγμιότυπα από τα backstage της σειράς και δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα δημοσιεύματα πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και πίσω από τις κάμερες.

Τόσο ο Διονύσης Παπανδρέου όσο και η Ιφιγένεια Τζόλα, έχουν κληθεί να απαντήσουν στις φήμες για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο κανένας δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου στη συνέντευξή του στο Night Out.

Aπό τη μεριά της, η Ιφιγένεια Τζόλα είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή, λέγοντας: «Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαζί με κούκλο πρωταγωνιστή από τη Γη της Ελιάς - Τα «έσπασε» σε νυχτερινή έξοδο η Ιφιγένεια Τζόλα

Γη της ελιάς: ''Καυτό'' spoiler για την κόλαση που ζει η Αθηνά - Πόσο καιρό θα μείνει στο κελί φυλακισμένη;