Από Ελένη Μήτση

Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό My TV μιλώντας για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Μεγάλου καναλιού, Γη της ελιάς.

Η τηλεοπτική Βασιλική έδωσε ένα super καυτό spoiler σχετικά με την κοινή της ζωή στη σειρά με τον Φίλιππο παραδεχόμενη, πως θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο εφιάλτη, αφού θα βρεθεί σε κίνδυνο το παιδί τους και στη συνέχεια και οι ίδιοι.

Το spoiler της Ιφιγένειας Τζόλα για τα επόμενα επεισόδια στη ''Γη της ελιάς''

Στα προσεχή επεισόδια πρόκειται να δούμε την Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, να φτάνει στη Μάνη. Η άφιξη της επηρεάζει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου;

Η άφιξη της Κατερίνα πρόκειται να επηρεάσει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου. Όμως, τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται και σύντομα θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στη Μάνη.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Μια τέτοια ανατροπή θα είναι η απόπειρα αρπαγής του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου. Είναι κάτι που θα συγκλονίσει τα δεδομένα της οικογένειας. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που θα επέλθει σίγουρα κάποια στιγμή είναι η κάθαρση προκειμένου να επικρατήσει και πάλι η ισορροπία.

Γη της ελιάς - Φίλιππος και Βασιλική

Έφυγαν για Ισπανία η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου, δύο από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ισπανία (δείτε εδώ ποιοι άλλοι ηθοποιοί ταξίδεψαν μαζί τους), προκειμένου να κάνουν γυρίσματα στη Μαδρίτη.

Η νεαρή ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της. Μπορεί να μη μας έδειξε σε καμία φωτογραφία τον τηλεοπτικό της σύζυγο Διονύση Παπανδρέου, ωστόσο είναι γνωστό πως θα βρεθεί μαζί της στην ισπανική πρωτεύουσα.

Στη σειρά θα δούμε πως ο Στέφανος με την Ελένη έχουν μετακομίσει στην Ισπανία και παντρεύονται κρυφά. Όταν το μάθει η Αρετή θα πάθε σοκ που ο γιός της δεν την ενημέρωσε, ενώ την ίδια στιγμή, ο Στάθης με τη Βασιλική και τον Φίλιππο θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη προκειμένου να του ευχηθούν.

Ιφιγένεια Τζόλα ΙσπανίαΤζόλα αεροδρόμιο Ισπανία

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχουμε πάρα πολλές...» - Το μήνυμα της Ιφιγένειας Τζόλα λίγο πριν την πρεμιέρα της ''Γης της ελιάς'' δημιουργεί ερωτηματικά

Χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου στο πλευρό της - Η Ιφιγένεια Τζόλα τα «έσπασε» με άλλον πρωταγωνιστή από τη Γη της Ελιάς