Από TV24 Team

Στη Γη της Ελιάς, η Αρετή που δεν μπορεί να χωνέψει τον γάμο του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία, έχει βάλει σκοπό της ζωή της να χωρίσει τη Βασιλική από τον Φίλιππο και καταστρώνει ξανά σατανικά σχέδια, με απρόβλεπτες όμως συνέπειες.

Για άλλη μια φορά η Αρετή συνεργάζεται με την Ασπασία, παρότι η τελευταία συγκρούστηκε άγρια με τον Δημοσθένη για χάρη της Αρετής. Αυτή τη φορά ο στόχος τους είναι να κάνουν κάτι για να χωρίσουν τη Βασιλική από τον Φίλιππο: «Να χωρίσει, να έρθει σε μένα το παιδάκι μου και η εγγόνα μου, που κακό χρόνο να έχει η Χάιδω, την έχει και τη χαίρεται κι εγώ δεν μπορώ ούτε να τη δω», λέει στην Ασπασία.

Έτσι πιάνουν τη Χρυσούλα κι αυτή τους δίνει κάποια «μαγικά» βότανα: «Μόλις τα φάει αυτός που θέλετε, θα δείτε και θα με θυμηθείτε», ισχυρίζεται. Καταχαρούμενες και οι δύο, πηγαίνουν στο σπίτι και ετοιμάζουν τα μαγικά τους, σίγουρες για τον χωρισμό. Τελικά η Ασπασία, σε συνεργασία με την Αρετή, καταφέρνει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα προκειμένου να τη χωρίσουν από τον Φίλιππο. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Μόλις η Βασιλική τρώει λίγο από το φαγητό που της δίνει η Ασπασία, αρχίζει να πονάει αφόρητα και να κάνει εμετούς.

Γη της Ελιάς Αρετή Βασιλική

Με λίγα λόγια η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα: «Τι έκανες κακούργα; Δηλητηρίασα το παιδί μου με τα ίδια μου τα χέρια. Θα σε σκοτώσω», της ουρλιάζει. Τα νέα όμως δεν θ’ αργήσουν να μαθευτούν και για κακή τύχη της Ασπασίας φτάνουν στα αυτιά και του Δημοσθένη, ο οποίος γίνεται έξαλλος και πιάνει τη γυναίκα του από τον λαιμό να την πνίξει: «Τέρμα, εξαφανίσου από μπροστά μου γιατί θα σε πνίξω. Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Πήγατε να πεθάνετε το κορίτσι για να χωρίσει με τον Φίλιππο; Εσύ τι ανακατεύεσαι και γιατί να χωρίσει, τι σας έχει κάνει;», τη ρωτάει

Τρία πτώματα αναστατώνουν τη Μάνη στη Γη της Ελιάς

Η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή στη Μάνη και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα... Μέσα από τα χώματα ανασύρουν τα πτώματα τριών κοριτσιών. Όπως θα δούμε, αυτά τα κορίτσια είναι από το κύκλωμα πορνείας, που τις εκμεταλλεύεται και τις χρησιμοποιεί για ένα ακριβό, επικίνδυνο και αποτρόπαιο παιχνίδι στο «Snuff», όπου διωκτικές ταινίες καταγράφουν σκηνές βασανισμού, συχνά σαδομαζοχιστικές ερωτικές, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν και τον θάνατο κάποιου πρωταγωνιστή, για να προκαλέσουν την ύψιστη αισθητική απόλαυση στον υποκινητή-εμπνευστή και πελάτη τους.

Η Αθηνά μετά το νοσοκομείο μπαίνει στην απομόνωση

Ο τραυματισμός της Αθηνάς με μαχαίρι μέσα στη φυλακή προκαλεί έντονη ανησυχία στον Λυκούργο και τη Μαργαρίτα, οι οποίοι αποφασίζουν να μην το πουν στη Μαρία. Στο μεταξύ ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους συνεργάτες του να βρουν έναν σύνδεσμο στις φυλακές γυναικών με σκοπό να προστατέψει την Αθηνά. Τελικά η Αθηνά γίνεται καλά και επιστρέφει στις φυλακές όπου, παρά τον τραυματισμό της, το κλίμα παραμένει εχθρικό.

Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Αργότερα, η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, ενώ η Αθηνά ορκίζεται πώς δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί. Παρ’ όλα αυτά, οδηγείται στην απομόνωση, όπου ζει φρικτές στιγμές.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αύριο (23/9) μόνο με 1,5 €!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κούκλος με πράσινα μάτια και καστανόξανθα μαλλιά - Ο βιολογικός πατέρας της Αντιγόνης ''εισβάλλει'' στη Γη της ελιάς

Γη της ελιάς: «Κλαίει η προεδρίνα μας, τρεχάτε» - ''Λύγισε'' το twitter με την σκηνή της Αθηνάς μέσα από το κελί