Από Ελένη Μήτση

Η φυλάκιση της Αθηνάς αποτελεί ένα από τα κομβικά σημεία στα νέα επεισόδια, που παρακολουθούμε για τη ''Γη της ελιάς'' με την ίδια να καταρρέει μέσα στο κελί και στο επισκεπτήριο, καθώς βλέπει τη ζωή της να καταστρέφεται.

Το κοινό καταρρέει και εκείνο μαζί της, βλέποντας την αγαπημένη του προεδρίνα να λυγίζει με τις πληροφορίες να τη θέλουν για πολύ καιρό ακόμα να είναι στη δύσκολη αυτή φάση. Μάλιστα για τα επόμενα 40 επεισόδια η Αθηνά θα είναι κρατούμενη, έχοντας δύσκολη συμβίωση με τις συγκρατούμενες της.

Το διάστημα που θα παραμείνει φυλακισμένη η Αθηνά στη ''Γη της ελιάς''

Ο Λυκούργος όμως θα βάλει τα δυνατά του και θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητα της μετά κόπων και βασάνων, με την Αθηνά να βγαίνει από τη φυλακή και να περνάει στην αντεπίθεση...

Γη της ελιάς - Αθηνά

Η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή

Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, και τα γεγονότα τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα όπως και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη! Ο λόγος για την καθημερινή σειρά Γη της Ελιάς, η οποία για ακόμη μία χρονιά θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον με τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Μάνη (Απίστευτο spoiler - Επιστρέφει ο πατέρας της Αγγελικής).

Στις πιο δύσκολες στιγμές της, καθώς είναι πολλές και τις περνά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η Αθηνά, η οποία είναι βασική ύποπτη για την δολοφονία του Δημήτρη, βρίσκει έναν σύμμαχο, ένας προστάτη για την ακρίβεια, τον οποίο δεν περιμέναμε ότι θα ακούσουμε.

Το πιο σκοτεινό άτομο, με τις πιο βρώμικες δουλειές, ο Δημοσθένης, μετά την απόπειρα δολοφονίας της στην φυλακή, πνιγμένος από τύψεις για τα όσα περνάει, μιλάει με άτομα του υποκόσμου που μπορούν να την βοηθήσουν μέσα στη φυλακή, και έτσι χωρίς ίδια να γνωρίζει το παραμικρό, έχει μία ασπίδα προστασίας όσο βρίσκεται φυλακισμένη.

Η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Συναγερμός στην Μάνη! Η Εύα βρίσκει και άλλο πτώμα σε...

Γη της Ελιάς - απόλυτη ανατροπή: Το δαχτυλίδι στο αρρωστημένο βίντεο που είδε ο Λυκούργος ανήκει στον...