Από TV24 Team

Κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με σιγουριά αν η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι η χημεία των δύο ηθοποιών είναι έκδηλη, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς έχουν ξεκινήσει (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε η Ιφιγένεια Τζόλα) και έτσι οι δύο ηθοποιοί περνούν και πάλι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους, μαζί.

Η νέα ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα με τον Διονύση Παπανδρέου

Πριν από λίγες ώρες, η Ιφιγένεια Τζόλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο, στο οποίο βρίσκεται στο πλευρό του τηλεοπτικού της συζύγου στο αυτοκίνητο.

Οι δυο τους έχουν δέσει πολύ και έτσι είναι πάντα μαζί ακόμα και ενδιάμεσα από τα γυρίσματα της σειράς του Mega που κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 19/9 (δείτε εδώ το νέο trailer που έχει κυκλοφορήσει).

Τι απάντησε όταν τη ρώτησαν αν έχει σχέση με τον Παπανδρέου

Η Ιφιγένεια Τζόλα, η ταλαντούχα ηθοποιός που υποδύεται τη Βασιλική της «Γης της Ελιάς» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 27/6 στην εκπομπή «Night Out» που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σε πάρτι με πρωταγωνιστές της Γης της Ελιάς αλλά χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου - Τα «έσπασε» η Ιφιγένεια Τζόλα

Αχώριστοι και πίσω από τις κάμερες - Το καυτό φιλί του Παπανδρέου στην Τζόλα στο πάρτι γενεθλίων του