Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ήδη από εχθές (22/9) το πρωί, η Ιφιγένεια Τζόλα, βρίσκεται μαζί με τους συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς» στη Μαδρίτη για γυρίσματα. Μαζί της, έχουν ταξιδέψει και άλλοι ηθοποιοί της σειράς καθώς και ο τηλεοπτικός της αδερφός, Liam Ireland.

Στη σειρά θα δούμε πως ο Στέφανος με την Ελένη έχουν μετακομίσει στην Ισπανία και παντρεύονται κρυφά. Όταν το μάθει η Αρετή θα πάθε σοκ που ο γιός της δεν την ενημέρωσε, ενώ την ίδια στιγμή, ο Στάθης με τη Βασιλική και τον Φίλιππο θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη προκειμένου να του ευχηθούν.

Η Ιφιγένεια Τζόλα με τον Liam Ireland πριν τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιφιγένεια Τζόλα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Liam Ireland σε βραδινή έξοδό τους μετά τα γυρίσματα της σειράς και μάλιστα εκφράζει το πόσο πολύ της έχει λείψει από το σετ.

Ιφιγένεια Τζόλα Liam Ireland Γη της Ελιάς

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Ιφιγένειας Τζόλα

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Ο «Φίλιππος» και η «Βασιλική» της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, όλο και αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.

Κάτι οι κοινές εμφανίσεις σε βραδινές εξόδους και τα φιλιά που ανταλλάσσουν, κάτι τα κοινά στιγμιότυπα από τα backstage της σειράς και δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα δημοσιεύματα πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και πίσω από τις κάμερες.

Τόσο ο Διονύσης Παπανδρέου όσο και η Ιφιγένεια Τζόλα, έχουν κληθεί να απαντήσουν στις φήμες για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο κανένας δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου στη συνέντευξή του στο Night Out.

Aπό τη μεριά της, η Ιφιγένεια Τζόλα είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή, λέγοντας: «Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευχάριστα νέα για τη σειρά «Γη της Ελιάς» - Έγιναν γνωστά το πρωί της Παρασκευής (23/9)

Γη της Ελιάς (23/9): Θύματα απαγωγής η Βασιλική και ο Φίλιππος