Από TV24 Team

Ο Διονύσης Παπανδρέου και η Ιφιγένεια Τζόλα υποδύονται τον Φίλιππο και τη Βασιλική στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Ο έρωτάς του έχει κάνει το κοινό να τους αγαπήσει και να παρακολουθεί με μεγάλη αφοσίωση τις εξελίξεις της ιστορίας τους.

Οι δυο τους βέβαια φαίνεται πως είναι πολύ κοντά και εκτός των γυρισμάτων. Ορισμένες φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα, ωστόσο κανένας από τους δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το τι συμβαίνει μεταξύ τους (δείτε εδώ τι είχε πει σχετικά με αυτό ο νεαρός ηθοποιός).

Το βράδυ της Κυριακής (4/9), ο Διονύσης Παπανδρέου γιόρτασε τα γενέθλιά του και έτσι καλεσμένοι ήταν πολλοί από τους συντελεστές της σειράς. Ανάμεσά τους φυσικά και η τηλεοπτική του... σύζυγος, Ιφιγένεια Τζόλα, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία της δίνει ο συμπρωταγωνιστής της, ένα μεγάλο φιλί.

Το τρυφερό στιγμιότυπο του Διονύση Παπανδρέου και της Ιφιγένειας Τζόλα

Τζόλα Παπανδρέου Γη της Ελιάς

Απόσπασμα από τη συνέντευξή τους στο περιοδικό YOU

Το twitter παίρνει φωτιά με τις ερμηνείες και συμπάσχει με τα βάσανά τους, δίνοντάς τους κάθε τόσο... Όσκαρ υποκριτικής, σε ένα από τα πιο δημοφιλή σίριαλ της φετινής σεζόν στο MEGA. Η “Γη της ελιάς” καθηλώνει καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές που θέλουν να... σπάσουν το γυαλί και να παρηγορήσουν τη Βασιλική και τον Φίλιππο σε όλα όσα περνάνε.

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου, μόλις 23 χρόνων, δεν έχουν αποφοιτήσει από κάποια δραματική σχολή, αποδεικνύοντας τελικά ότι θεατρίνος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι... Εκείνη, μια δυναμική Ταυρίνα, και εκείνος, ένας πεισματάρης Παρθένος, δηλώνουν αποφασισμένοι να τα σαρώσουν όλα στο διάβα τους... Τα πρώτα σενάρια, η πρώτη τους συνάντηση, η πρώτη τους ερωτική σκηνή και η πρώτη ουσιαστικά κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη του πρωταγωνιστικού ζευγαριού στο YOU.

Τελείωσαν τα βάσανα της Βασιλικής με τον Φίλιππο;

Ιφιγένεια: Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρίες μπορεί να προκύψουν, άλλωστε είναι ένα ζευγάρι που μέχρι τώρα δεν τους έχουν πάει ήρεμα και εύκολα τα πράγματα. Αλλά νομίζω ότι μπορούν να ξεπεράσουν ό,τι εμφανιστεί.

Διονύσης: Κάθε εμπόδιο για καλό, που λένε.

Σας έχει βασανίσει κάποια τοξική σχέση στη ζωή σας;

Δ: Όχι, νομίζω πως καταλαβαίνεις πότε πρέπει να φύγεις. Σίγουρα έχω βιώσει τα πρώτα στάδια μίας τοξικής σχέσης και νομίζω ότι εκεί είναι που πρέπει να αποχωρήσεις ειρηνικά.

Ι: Συμφωνώ, μπορεί κάποιες σχέσεις ανθρώπων να μην ταιριάζουν, αλλά καταλαβαίνεις πότε πρέπει να φύγεις και πότε όχι.

Γη της Ελιάς Τζόλα Παπανδρέου

Οι ερωτικές σκηνές σάς έχουν φέρει ποτέ σε αμηχανία;

Δ: Όχι, με την Ιφιγένεια νιώθω ότι έχω μία εξαιρετική χημεία, είναι όλο σαν χορογραφία. Δεν ντρέπομαι και δεν νιώθω σφιγμένος.

Ι: Ναι, κι εγώ νιώθω ασφάλεια μαζί του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Απόπειρα δολοφονίας στη Γη της Ελιάς - Γλιτώνει από του χάρου τα δόντια η...

Γη της ελιάς: Τραγικές ώρες για την Αντιγόνη στη νέα σεζόν - Χάνει ξανά το παιδί μέσα από τα χέρια της