Από Ελένη Μήτση

Ένα ακόμη εντυπωσιακό επεισόδιο είδαμε για το J2us είδαμε το Σάββατο 5/11 με την παραγωγή και τον Νίκο Κοκλώνη να έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για το κοινό αλλά και για τους συμμετέχοντες. Στα highlights της βραδιάς αυτό, που ξεχώρισε ήταν η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με εντελώς διαφορετικό look.

Τα highlights της Παρασκευής 5/11 για το J2US

Σείστηκε το πλατό με την φαντασμαγορική είσοδο του Νίκου Κοκλώνη

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον ένα και μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος για ακόμη μία φορά έκανε μία αξέχαστη είσοδο στο Just The 2 of Us, (δείτε εδώ την εξίσου εντυπωσιακή είσοδό του στην πρεμιέρα) και όλοι έμειναν άφωνοι, το βράδυ του Σαββάτου 5/11.

Ο λαμπερός παρουσιαστής, αλλά και τραγουδιστής όπως έχουμε δει, έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό καθισμένος σε θρόνο, ως άλλος Φαραώ, και έφερε τα πάνω κάτω!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό αλλά και όσοι ήταν μαζί του στο πλατό ξετρελάθηκαν, με αυτή την τρομερή είσοδό του, και τον καταχειροκρότησαν!

Ο Άγγελος Μπράτης έχασε τα λόγια του κατά τη διάρκεια του τραγουδιού

Είναι ένα από τα ζευγάρια που στηρίζει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό όπως φαίνεται και από το Twitter, τόσο για την σκηνική τους παρουσία η οποία κάθε φορά είναι εξίσου εκρηκτική (δείτε εδώ την αποθέωση των κριτών σε προηγούμενο live) όσο και για την ενέργειά τους!

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη και την Σαμπρίνα, οι οποίοι όπως φάνηκε στο live του Σαββάτου 5/11, δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με την εμφάνισή τους και την ερμηνεία τους στο μουσικό διαγωνισμό του Just The 2 of Us.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είχε αρκετές αστάθειες στην ερμηνεία του, ενώ κάποια στιγμή έχασε εντελώς τα λόγια του. «Κάτι έγινε και ήσουν λίγο ακούρδιστος, έχασες και τα λόγια κάποια στιγμή» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου που φάνηκε προβληματισμένη από την απόδοσή του...

O Παύλος Σταματόπουλος ντύθηκε Νίκος Κοκλώνης και ξετρέλανε τα πλήθη

Σε προηγούμενο live τον είδαμε με τατουάζ στο σώμα του, το ψευδώνυμο της Άντζελας Δημητρίου, και στο live του Σαββάτου 5/11 στο Just The 2 of Us, τον είδαμε να έχει πάθει Νίκο Κοκλώνη, και να είναι ντυμένος με το ίδιο στυλ που έχει και ο λαμπερός παρουσιαστής τις περισσότερες φορές στις εμφανίσεις του!

Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος έβαλε φωτιά στην σκηνή με το αποψινό του lokk, και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια τραγουδώντας την επιτυχία Υποφέρω της Δέσποινας Βανδή, μαζί με την μία και μοναδική Δημητρίου.

«Ρεσιτάλ ερμηνείας» αναφώνησε ο παρουσιαστής φανερά ενθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος με την εμφάνισή του, αναφέροντας πως αποφοίτησε από τη σχολή του!

Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την Ματίνα Νικολάου για την εμφάνισή της

Μετά την αποθέωση του Παύλου Σταματόπουλου για την εμφάνισή του ως άλλος Νίκος Κοκλώνης, το βράδυ του Σαββάτου 5/11 στο Just The 2 of Us, την τιμητική της στα πολύ καλά σχόλια, είχε η Ματίνα Νικολάου, η οποία έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Πορφυράκη ξετρέλανε τους πάντες, ερμηνεύοντας Φουρέιρα και ξεσηκώνοντας όλο το πλατό!

Η ηθοποιός έλαμπε και αυτή της η θετική ενέργεια ήταν το στοιχείο που απογείωσε όλη την εμφάνισή της, με την Δέσποινα Βανδή να αναφέρει: «Βασίλη μου, το ότι θα ερχόταν η στιγμή να σε καπελώσει η Ματίνα…! Το φόρεσες το κομμάτι, τα μάτια μου έφυγαν πάνω στη Ματίνα».

Η φανερή ενόχληση του Ιωάννη Μελισσανίδη με το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου

Στο προηγούμενο live του Just The 2 of Us, ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από όλους για την ερμηνεία τους, ωστόσο το Σάββατο 5/11 δεν συνέβη το ίδιο, αντιθέτως υπήρξε μάλιστα και μία μικρή παρεξήγηση με τον Ολυμπιονίκη να ενοχλείται ιδιαίτερα με ένα σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου (δεiτε εδώ το απίστευτο σκηνικό που της έτυχε σε προηγούμενο live).

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε πως την ερμηνεία του δεν κατάφερε να την μεταδώσει στους γύρω του τονίζοντας πως ήταν σαν να τραγουδά μόνο για τον εαυτό του. «Αυτό δεν ισχύει με τίποτα» είπε αμέσως ο Ιωάννης Μελισσανίδης, αρκετές μάλιστα φορές, φανερώνοντας την ενόχλησή του για το συγκεκριμένο σχόλιο.

«Με συγχωρείς. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος... Άσε με να το διορθώσω γιατί μάλλον δεν το είπα σωστά. Σαν να το λες για σένα. Αυτό, για να το πω πιο σωστά. Δεν ήρθε δηλαδή με την δύναμη που ήρθε την προηγούμενη φορά κάτω. Και σου ζητώ συγνώμη εάν δεν ακούστηκε σωστό αυτό που είπα γιατί δεν εννοούσα αυτό» είπε στο τέλος η κριτής.

Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου έβαλαν φωτιά στο stage

Μπορεί στο πέμπτο live του Just The 2 of Us, να υπήρξαν και ζευγάρια τα οποία δεν άκουσαν και πολύ καλά σχόλια από τους κριτές ωστόσο τα περισσότερα άκουσαν καλές κριτικές ενώ κάποια αποθεώθηκαν!

Ένα από αυτά είναι η Μπέσσυ Αργυράκη και το τηλεοπτικό της ταίρι στον διαγωνισμό, Τόλης Παπαδημητρίου, οι οποίοι ξεσήκωσαν τους πάντες με την ερμηνεία τους, τραγουδώντας...Oops I did it again!

«Τρέμε Britney!» φώναξε ο Νίκος Κοκλώνης μόλις ολοκλήρωσαν την εμφάνισή, καθώς το κομμάτι είναι της κορυφαίας ποπ τραγουδίστριας Britney Spears!

Έμεινε κάγκελο η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Σταμάτη Φασουλή

Ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Σταμάτη Φασουλή να κάνει τέτοια επική κίνηση στο Just The 2 of Us, καθώς κατά τη διάρκεια του live του Σαββάτου 5/11 ο κριτής είχε αρκετή όρεξη να πειράξει την Βίκυ Σταυροπούλου, και όλο το πλατό ξέσπασε σε γέλια!

Πιο συγκεκριμένα ο αγαπητός σκηνοθέτης σηκώθηκε από την θέση του σε ανύποπτη χρονική στιγμή και πλησίασε την συνάδελφο του, την οποία κατατρόμαξε!

«Καλέ είναι τρελός! Συγνώμη, παιδιά! Δεν ντρέπεσαι λίγο! Πιάσε την καρδιά μου, Δέσποινα. Εντάξει, δεν ντρέπεσαι λίγο; Αχ! Κορίτσι μου, Νάνσυ μου. Σημασία έχει ότι δεν έπαθα καρδιακό από σένα αλλά πήγα να πάθω από τον Σταμάτη» αναφώνησε η κριτής και όλοι γέλασαν.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Όπως είθισται σε κάθε live του J2us μετά από την ερμηνεία τραγουδιού από κάθε ζευγάρι και μετά την αξιολόγηση τους από τους κριτές, είχαμε μια αποχώρησης. Το Σάββατο 5/11 λοιπόν, είδαμε τον Άγγελο Μπράτη να φεύγει από το πιο φαντασμαγορικό show.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Ο κόσμος είδε πάρα πολύ καλά τι συνέβη!» - Οι δηλώσεις του Σπύρου Νικολαΐδη μετά την αποχώρησή του

«Είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης...γκόμενος!» - "Κάγκελο" η Δέσποινα Βανδή στον αέρα του J2US