Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένα από τα λαμπερά ζευγάρια που είδαμε μετά την φαντασμαγορική πρεμιέρα του J2US, το βράδυ του Σαββάτου 8/10 ήταν ο πρώην αγαπητός κριτής του GNTM, αλλά και πασίγνωστος σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης, ο οποίος με την Σαμπρίνα, απογείωσε την βραδιά!

Μπορεί να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις φωνητικές του ικανότητες, όμως το διασκέδασε με την καρδιά του καθώς ήθελε να κάνει κάτι έξω από τα νερά του, και κυριολεκτικά τα ‘σπασε!

Οι πρώτες δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη στο J2US

«Είπα να το αλλάξω και αυτό και να κάνω κάτι άλλο καινούργιο. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη σκηνή και ακούω και την φωνή μου. Είναι λίγο περίεργο», είπε χαρακτηριστικά για την πρώτη του εμφάνιση.

Η έκπληξη της Έλενας Χριστοπούλου για την συμμετοχή του

Την Πέμπτη15/9 στην εκπομπή Πρωινό μας, ακούστηκαν κάποια από τα ονόματα που φαίνεται πως έχουν πει το ναι και θα τους απολαύσουμε στο φανταστικό αυτό show φέτος. Ο Άγγελος Μπράτης είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες του J2US, και τότε η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε:

«Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω» είπε η γνωστή μάνατζερ η οποία έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια! Αυτός είναι ο 4ος κριτής του show

J2US: «Είναι καλό να βάζεις στόχους...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη για το θέμα της αντικατάστασής της