Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ του Σαββάτου΄22/10, δύο ζευγάρια βρέθηκαν στο Just The 2 of Us, στα πρόθυρα της αποχώρησης, και αυτά ήταν ο Άγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα (μιας και τα σχόλια των κριτών δεν ήταν τόσο θετικά για εκείνους) και ο Σπύρος Νικολαΐδης με την Θέλξη, οι οποίοι τελικά δεν τα κατάφεραν και έφυγαν.

Μετά το τέλος του μουσικού σόου, οι δύο τους έκαναν δηλώσεις στο Open Weekend, και φάνηκε πως αυτή η εξέλιξη δεν τους άρεσε καθόλου.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Νικολαΐδη για την αποχώρηση από το J2US

«Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος, κουρασμένος είμαι. Ήρθαμε εδώ να περάσουμε καλά, δεν θέλω να μιλήσω για αδικία, ο κόσμος είδε πάρα πολύ καλά τι συνέβη. Από εκεί και πέρα, περάσαμε πολύ ωραία, ήμασταν εδώ για φιλανθρωπικό σκοπό, ήταν ένα πάρτι, πολύ ωραία διαδρομή. Δυστυχώς τελείωσε εδώ, αλλά κάτι καινούργιο θα έρθει» είπε φανερά απογοητευμένος...

Η Βίκυ Σταυροπούλου αποθέωσε την συμμετοχή του στο πρώτο live

Εκτός από την ανατρεπτική εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη στην σκηνή του J2US, "φωτιά" έβαλε και ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος από την Γη της ελιάς εμφανίζεται στο J2US, και μαζί με την Θέλξη, χάρισαν ένα πολύ καλό act, το Σάββατο 8/10.

Ο ηθοποιός μαζί με την τραγουδίστρια τραγούδησαν το «Σπίρτο και βενζίνη» της χαρισματικής Μαρίνας Σάττι, και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές, και ιδιαίτερα στην Βίκυ Σταυροπούλου!

Η Βίκυ Σταυροπούλου ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τον ηθοποιό αναφέροντας χαρακτηριστικά: Μπήκε το παιδί και ομόρφυνε το πλατό. Εμείς θα τα πούμε μετά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Δεν έχουμε καμία θέση εδώ μέσα!» - Πανικός με την εκρηκτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

J2US: «Συγνώμη Στέφανε, είσαι coach αλλά εγώ...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Καίτης Γαρμπή στον Πιτσίνιαγκα